X

Колір ваших очей розповість про те, який саме супутник в житті вам ідеально підійде

Колір ваших очей не тільки може розкрити особливості вашого характеру, він також розповість про те, який саме супутник в житті вам ідеально підійде, пише Gazeta.ua.

1. Чорні очі

Володар чорних очей загадковий і таємничий. Людина з темними від природи очима – це справжній хранитель світу, який ніколи і ні за що не розповість про те, про що необхідно мовчати.

З цієї причини ваш ідеальний пapтнер повинен бути дуже загадковим. Вам ідеально підійде дуже глибока і складна особистість з багатим внутрішнім світом.

Невигадливість і буденність – точно не для вас.

2. Карі очі

Це один з найпоширеніших кольорів очей. Буває різних відтінків: від дуже світлого до глибокого коричневого. Помічено, що в більшості кароокі люди є оптимістами, які досить працелюбні і відрізняються креативністю.

Власникові карих очей дуже важливо, щоб його паpтнер був прив’язаний до нього так само, як і він до нього. Кароокі повністю віддаються стoсункам і чекають цього ж від свого паpтнера. Стосунки просто зобов’язані бути рівноправними.

Ваш супутник повинен бути прихильний до вас, приділяючи належну увагу вашим потребам.

3. Блакитні очі

Блакитні очі вважаються одними з найпривабливіших. Вони дуже чуттєві і глибокі, володіють унікальною енергетикою.

Якщо у вас блакитні очі, то ваш ідеальний супутник одночасно грубий і чутливий, ніжний і сильний, що кидає виклик і дуже велелюбний.

Читайте також: Ваш манікюр може багато розказати про вас як про особистість

Ваш пapтнер повинен поєднувати в собі протилежності, які ви із задоволенням будете постійно досліджувати.

4. Світло-зелені очі

Такі очі виходять в результаті міксу зеленого і коричневого. Як правило, власники таких очей чуттєві, елегантні та врівноважені. У більшості випадків такі люди інтроверти з дуже багатим внутрішнім світом.

Але найчастіше така людина може бути спонтанною, веселою і дуже дотепною, коли знаходиться в компанії людей, з якими їй комфортно.

Ідеальний супутник для такої людини має бути на одній хвилі з нею, з точки зору емоційності та духовності.

Якщо ви власник таких очей, то шукайте того, хто впевнений у своїх можливостях і в собі, він повинен бути серйозним і зрілим.

5. Сірі очі

Цей колір очей дуже неоднозначний, за ним вкрай складно що-небудь сказати про людину. Сіроокі люди є найскладнішими для розуміння. Така людина весь час занурена у свої думки, тому вона часто не помічає того, що трапляється навколо неї.

До себе вони підпустять тільки перевірену людину, в якій упевнені на 100%, і якій можна довіряти.

Якщо ви власник сірих очей, значить, ви досить креативна особистість. Пфзтнер вам потрібен такий само, чуттєвий і сприйнятливий до творчості. Для вас вкрай важливо, щоб майбутній супутник справив на вас враження з самого початку, виявив терпіння до вас, тому що ви дозволите йому наблизитися до вас лише після того, як дізнаєтеся його дуже добре.

6. Зелені очі

Зелений колір очей – це показник надзвичайної свободи. Якщо ваші очі зеленого кольору, то в вас добре поєднуються первозданні тваринні інстинкти з цивілізованістю і вихованістю.

Ви – це суміш безумовної любові і тваринної жаги, спокою і пpистpасті. Ваш ідеальний супутник- на людях святий, а в cпaльні диявoл.

Більш того, ваш ідеальний супутник не повинен бути менш емоційним або слабо проявляти свої почуття, щоб не розчарувати вас.

Опубліковано 19 січня 2019 року

K Nataliya:
Related Post