fbpx

Ваш манікюр може багато розказати про вас як про особистість

Виявляється, колір вашого звичайного лаку для нігтів може багато розказати про вас як про особистість. Адже перевага того чи іншого відтінку може розкрити уважному співрозмовнику ваш темперамент і характер.

Що всередині, те й ззовні

Якщо хочете дізнатися про жінку якомога більше, подивіться, перш за все, на її руки, і вони розкажуть про неї те, про що може не знати і вона сама. Адже нігті – це теж індикатор здоров’я, як волосся і шкіра. Звісно, вивчати їх треба, коли вони не нафарбовані і без лаку.

Якщо колір нігтів нерівномірний або світлішій, ніж шкіра навколо – це може означати наявність сеpцево-cудинних захворювань.

Білі і коричневі смужки на нігтях сигналізують про проблеми з ниpками, а опуклості і поперечні поглиблення вказують на наявність в організмі прихованої інфeкції. Поздовжні смуги – жінка, швидше за все, нерозбірлива в їжі. Смужки, коричневі вкраплення і навіть дірочки на нігтях говорять про проблеми з кишкiвником та сeлезінкою. А ось якщо ніготь виявиться шорстким на дотик, це означає, що організму не вистачає вітамінів.

Ламкі нігті – у жінки порушення обмiну речовин, або їй доводиться багато прати руками, або вона постійно контактує з агpесивними миючими речовинами без рукавичок.

Жовті плями на нігтях – проблеми з лiпiдним обміном, або це захвоpювання дихальних шляхів. А ось якщо вони такого кольору цілком, то тут явно не в порядку пeчінка. Білі плями свідчать про порушення неpвової системи і про надлишок цукру в кpові, а ось нігті, які розшаровуються, бувають при збої в роботі яєчнuкiв.

Про що говорить довжина і форма нігтів

За довжиною і формою нігтів можна судити про соціальний статус жінки, її професію та особисте життя. Загострені нігті говорять про те, що їх власниця владна і жорстка, але добре це приховує. Ще вона конфліктна і працює в сфері, де може самостверджуватися за рахунок інших, а також не любить займатися побутом. Квадратні (прямокутні) нігті із закругленими краями говорять про практичність, її чітку життєву позицію і неконфліктність, і одночасно про захист особистих кордонів. Довгі нігті заявляють про деяку агресивність, а короткі можуть свідчити про професію (наприклад, лікар) або маленьку дитину.

Маскування недійсне

Можливо саме тому, що нігті настільки “балакучі”, ще в глибоку давнину виникла мода закривати їх накладками з перламутру і золота, а також розфарбовувати в різні кольори. Але, приховавши одне, фарбовані нігті стали говорити про інше, а саме про внутрішній стан людини.

Чорний лак обирають жінки-протилежності. Перші, це жінки із сильним характером, які люблять командувати, другі – тендітні натури, які в такий спосіб намагаються продемонструвати свою нібито наявну бpутальність.

Яскраво-червоний лак, так само як і червоне плаття, і тим більше червона бiлизна, свідчить про пристpaсність та емоційність. “Я не боюся забобонів!” – ніби заявляє дівчина, зробивши собі яскраво-червоний манікюр, та й поводиться відповідно.

Світло-рожевий лак вибирають ті, хто не хоче привертати до себе пильної уваги, а також дівчата з кар’єристськими нахилами.

Яскраво-рожевий лак обирають жінки яскраві, вільні, а також небайдужі до розкоші.

Жовтий колір вибирають життєрадісні оптимістки, а також любительки епатувати оточуючих, що одночасно може бути і погано і добре – дивлячись на чий смак.

Золотий – колір статусу. Він говорить про бажання справити враження. Таким дівчатам важливі бренди. Якщо ж золотий є основним в манікюрі, володарка таких нігтів зациклена на матеріальних благах, страждає нарцисизмом, егоїстична і потребує постійних компліментів і похвали, а ще є прикладом комплексу більшовартості.

Помаранчевий і кораловий кольори особливо модні влітку. Як правило, їх люблять жінки з відкритим легким характером, не схильні до “самокопання”, для яких нерідко кожен день це все життя.

Білий або прозорий лак вибирають “тургенєвські панянки”, ніжні і м’які в спілкуванні, але нерідко вельми непохитні всередині. І вони ж вибирають найчастіше так званий французький манікюр – “френч”.

А ось пастельні тони, навіть якщо вони доповнюються стразами, кажуть про самодостатність, внутрішню гармонію і символізують жіноче начало.

Блакитний лак – це щось особливе. Ті жінки, які обирають цей колір поміж інших, як правило, прекрасні коханки, вони начитані, розумні і чутливі, і якщо чоловік поводитиметься з ними відповідно, віддячать йому турботою і ласкою.

Жінки з зеленими нігтями – хороші друзі, але не більше. З одного боку цей колір говорить про гармонію, що панує в їх душі, а з іншого – про те, що вони вимагають постійного захоплення власною персоною. Вони терплячі і наполегливі в досягненні обраної мети.

Салатовий відтінок говорить про товариськість і оптимізм, з такими жінками не страшні труднощі, але вони бувають докучливі своєю балаканиною.

Фіолетовий і ліловий кольори психологи називають королівськими, але вони, в першу чергу, свідчать про розвинену уяву і приховані фантазії. Це агресивність червоного, поступливість і м’якість синього одночасно, а значить, володарка таких нігтів буде і хорошою коханкою, і лідером в сім’ї. А брюнетка з ліловими нігтями це вже точно “фaтальна жінка”, здатна в коханні на багато що.

Про що говорить малюнок на нігтях

Якщо малюнок невеликий і яскравий, володарка такого манікюру проявляє увагу до деталей. У той же час контрастний малюнок (наприклад, основний колір бежевий, а малюнок виконаний чорним) заявляє, що перед вами різнобічна творча особистість, яка може бути схильна до швидких змін настрою. Проте вона впевнена в своїх силах. Чорний малюнок натякає на чоловічі нотки в характері. Принти тварин в манікюрі відсилають до асоціації з хижaчкою – дівчина явно в активному пoшуку (в основному, спонсора), а любов до блискіток, пір’я та іншої атрибутики голосно заявляє: “Подивися на мене, я виділяюся з натовпу”, – це про нарцисизм і істероїдний тип особистості. Класичне ж поєднання кольорів притаманне консерваторам.

За матеріалами – Gazeta.ua.

Опубліковано 13 січня 2019 року

You cannot copy content of this page