fbpx

Колір ваших очей розповість про те, який саме супутник в житті вам ідеально підійде

Колір ваших очей не тільки може розкрити особливості вашого характеру, він також розповість про те, який саме супутник в житті вам ідеально підійде, пише Gazeta.ua.

1. Чорні очі

Володар чорних очей загадковий і таємничий. Людина з темними від природи очима – це справжній хранитель світу, який ніколи і ні за що не розповість про те, про що необхідно мовчати.

З цієї причини ваш ідеальний пapтнер повинен бути дуже загадковим. Вам ідеально підійде дуже глибока і складна особистість з багатим внутрішнім світом.

Невигадливість і буденність – точно не для вас.

2. Карі очі

Це один з найпоширеніших кольорів очей. Буває різних відтінків: від дуже світлого до глибокого коричневого. Помічено, що в більшості кароокі люди є оптимістами, які досить працелюбні і відрізняються креативністю.

Власникові карих очей дуже важливо, щоб його паpтнер був прив’язаний до нього так само, як і він до нього. Кароокі повністю віддаються стoсункам і чекають цього ж від свого паpтнера. Стосунки просто зобов’язані бути рівноправними.

Ваш супутник повинен бути прихильний до вас, приділяючи належну увагу вашим потребам.

3. Блакитні очі

Блакитні очі вважаються одними з найпривабливіших. Вони дуже чуттєві і глибокі, володіють унікальною енергетикою.

Якщо у вас блакитні очі, то ваш ідеальний супутник одночасно грубий і чутливий, ніжний і сильний, що кидає виклик і дуже велелюбний.

Читайте також: Ваш манікюр може багато розказати про вас як про особистість

Ваш пapтнер повинен поєднувати в собі протилежності, які ви із задоволенням будете постійно досліджувати.

4. Світло-зелені очі

Такі очі виходять в результаті міксу зеленого і коричневого. Як правило, власники таких очей чуттєві, елегантні та врівноважені. У більшості випадків такі люди інтроверти з дуже багатим внутрішнім світом.

Але найчастіше така людина може бути спонтанною, веселою і дуже дотепною, коли знаходиться в компанії людей, з якими їй комфортно.

Ідеальний супутник для такої людини має бути на одній хвилі з нею, з точки зору емоційності та духовності.

Якщо ви власник таких очей, то шукайте того, хто впевнений у своїх можливостях і в собі, він повинен бути серйозним і зрілим.

5. Сірі очі

Цей колір очей дуже неоднозначний, за ним вкрай складно що-небудь сказати про людину. Сіроокі люди є найскладнішими для розуміння. Така людина весь час занурена у свої думки, тому вона часто не помічає того, що трапляється навколо неї.

До себе вони підпустять тільки перевірену людину, в якій упевнені на 100%, і якій можна довіряти.

Якщо ви власник сірих очей, значить, ви досить креативна особистість. Пфзтнер вам потрібен такий само, чуттєвий і сприйнятливий до творчості. Для вас вкрай важливо, щоб майбутній супутник справив на вас враження з самого початку, виявив терпіння до вас, тому що ви дозволите йому наблизитися до вас лише після того, як дізнаєтеся його дуже добре.

6. Зелені очі

Зелений колір очей – це показник надзвичайної свободи. Якщо ваші очі зеленого кольору, то в вас добре поєднуються первозданні тваринні інстинкти з цивілізованістю і вихованістю.

Ви – це суміш безумовної любові і тваринної жаги, спокою і пpистpасті. Ваш ідеальний супутник- на людях святий, а в cпaльні диявoл.

Більш того, ваш ідеальний супутник не повинен бути менш емоційним або слабо проявляти свої почуття, щоб не розчарувати вас.

Опубліковано 19 січня 2019 року

You cannot copy content of this page