fbpx

Коли Андрій відкрив в номері свій чемодан, я, якщо чесно, дуже здивувалася – половину простору займали всякі баночки, тюбики і пляшки з доглядовими штуками всякими. Для засмаги, після, під час, пілінги, скраби – у мене і десятої частини не було того, що він з собою привіз. Заклав всі полички у ванній, і найцікавіше, всім цим користувався

Нещодавно почала зустрічатися з хлопцем, красивий, спортивний, доглянутий, завжди чудово пахне. Зустрічаємося ми відносно недовго, ось недавно з’їздили на відпочинок до Туреччини і хочеться поділитися з вами своїми враженнями.

Пішли ми з ним на шопінг. Я більше за вдяганкими всякими і турецькими солодощами, а він першим ділом заглянув у магазин косметики. Набрав величезний кошик всяких дрібниць, причому ми простирчали в магазині годину, поки він все не переглянув і не перенюхав. Далі було дьюті-фрі в аеропорту – і там та ж історія. Перепробував всі парфуми, дістав дівчат-консультантів своїми питаннями, причому я бачу, він реально в темі – знає всі бренди, в курсі новинок і все таке.

В результаті купив собі туалетну воду, а мені дорогі парфуми, спасибі, звичайно, він у цьому плані не жадібний. Але все одно мене вразило, скільки він витрачає на чоловічу косметику і в яких кількостях її купує.

До речі, шмоточником його назвати не можна, речей у нього небагато, правда, всі фірмові і якісні. Але цей цілодобовий догляд за собою – це просто треш, я в ванній проводжу максимум п’ятнадцять хвилин, а він цілу годину може там стирчати.

З ним все гаразд? Я ще жодного разу не бачила, щоб чоловік стільки часу і грошей витрачав на догляд за собою! Чи це я відстала від життя, і не варто хвилюватися з цього приводу?

Анна, 23 роки.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page