fbpx

Коли чоловік потрапив до лікарні, то я знайшла у чоловіка документи на авто. Де ж сама машина?

Чоловік потрапив до лiкарні. Він підприємець, веде свій невеликий бізнес. Працівників людей зо 20. Дружина змушена була вирішувати робочі моменти у справах чоловіка, в тому числі проводити платежі по банківських рахунках (зазвичай чоловік сам займався переказами).

Що її здивувало – в списку готових документів було доручення на перерахування коштів за машину. З дня оплати пройшло вже кілька місяців. А про саму машину дружина ні слова від чоловіка не чула. І сам автомобіль не бачила.

Думати, що ще не отримали – так начебто вже давненько все оплачено. Якщо ж взяли – де вона?

До чоловіка підступатися з питаннями боїться: і так щось з серцем негаразд, як би ще не погіршити ситуацію. Взаємозалік? Але ж з ким на таку вагому суму? Документи ж повинні бути, а бухгалтер фірми нічого не знає.

Почала підозрювати найгірше: програв. Знову ж таки не гравець на вигляд? Віддав? Кому? Коханці? Дітям позашлюбним, про яких дружина не знає? Питання без відповідей. Суцільне непорозуміння. Глухий кут. Дзвонить, питає поради.

Читайте також: Була у мене сім’я. Це було колись. Зараз син зі мною не спілкується, для невістки я взагалі порожнім місцем стала, вона навіть коли повз проходить – не вітається. Онук знати мене не хоче. Знаю, що правнучка у мене є, півроку їй. Але я її ніколи не бачила. І не побачу. Але я не могла вчинити інакше!

А що тут порадиш? Кажу – чекай чоловіка з лiкарні, а там спитаєш як-небудь в потрібний момент. А якщо в сім’ї все гаразд, і бізнес якось себе окуповує, то може і не варто лізти з питаннями. Питаю: воно тобі треба? А раптом і справді щось неприємне випливе.

Чи краще знати? Що порадите?

За матеріалами.

Фото ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page