fbpx

Коли дітки просять чогось смачненького, одразу готую цей десерт. Доступно, просто і дуже смачно!

Коли дітки просять чогось смачненького, одразу готую цей десерт. Доступно, просто і дуже смачно!

Інгредієнти для коржа:

– 6 яєць

– 200 г цукру

– 40 мл води

– 40 мл олії

– 3 ст.л. какао

– 200 г борошна

– пакетик розпушувача

Інгредієнти для крему:

– 400 г білого шоколаду

– 400 мл вершків

– 5 г желатину

– пакетик глазурі

Приготування бісквіта:

Розділяємо жовтки від білків. Жовтки змішуємо з маслом. Спушуємо білки з цукром до консистенції пружного безе. Вводимо в білкову суміш воду і акуратно перемішуємо.

З’єднуємо борошно з какао і розпушувачем, після чого поступово вводимо суміш жовтків. Перекладаємо безе в цю суміш і акуратно перемішуємо круговими рухами, аби безе не осіло. Переливаємо тісто для бісквіта в форму дно якої попередньо застеліть пергаментним папером. Корж  випікати протягом 30 хвилин.

Крем:

Розігріваємо вершки на водяній бані. Додаємо до вершків, шматочки білого шоколаду. Перемішуємо доки шоколад повністю не розтопиться і крем не стане однорідної консистенції.

На середньому вогні проварюємо близько 5 хвилин. Крем остудити. В окремій ємності розводимо желатин по інструкції з пачки.

Вливаємо желатинову суміш в крем, перемішуємо і ставимо в холодильник на кілька годин. Виймаємо гарненько спушуємо міксером.

Розрізаємо бісквіт по горизонталі на два однакових коржа і просочуємо їх цукровим сиропом. На один викладаємо рівномірним шаром вершковий крем. Зверху покладіть другий просочений сиропом корж.

Глазур готуємо згідно з інструкціями з упакування після чого полийте нею тістечко.

Поставте десерт в холодильник мінімум на 1 годину, і подавайте після того як він просочиться.

You cannot copy content of this page