fbpx

Коли Олена Іванівна приїжджає, не можна користуватися посудомийкою і послугами нашої домробітниці. Весь будинок на мені і дитина. Вона ображається на все, щоб я їй не сказала. А ввечері, коли я укладаю спати дитину, сідає на кухні дзвонить подрузі і розповідає, яка я погана

Я заміжня не так давно, півтора року. Рік нашій доньці. Доня дуже примхлива, неспокійна, погано спить, вимагає особливого ставлення. Наприклад, тиша після 20.00, коли вона спить взагалі повинна бути повна тиша. Укласти спати її можна лише зі зусиллями. Вночі часто прокидається.

У мене є помічниця в особі моєї мами, вона не розлучалася з онукою з моменту нашої виписки. Ночі не спала. Доглядала, коли вона нездужала.

Свекруха ж живе в іншому місті і була зайнята, не могла приїхати допомогти, коли доня була малесенькою, а потім на два місяці полетіла до Іспанії відпочивати. Прилетіла у вересні і почала ображатися, що моя мама головна помічниця, а їй я не довіряю дитину. Це ми пережили, але непорозуміння було за непорозумінням.

Потім ми з донькою на прохання мого чоловіка полетіли до неї в інше місто. Доньці було 6 місяців. Через тиждень ми повернулися через суперечку. Чоловік образився… Справа ось у чому. Моя свекруха вважає, що я все роблю не так. Наших порядків і режиму вона відмовляється дотримуватися. І лає мене, що це я винна в усьому.

У неї є подруга, у неї – дві доньки і у кожної діти, і ось якщо я роблю не так, як вони, то я погана. Дитина лягає спати, вона гримить всім, чим може. Розмовляє голосно по телефону. Гримає дверима. Чоловік лається на мене. Вона приїжджає і сперечається у нас з ним.

Він каже, що вона мені допоможе, але, коли вона приїжджає, я не встигаю поїсти,  щось приготувати, прибрати і т.д. Коли Олена Іванівна приїжджає, не можна користуватися посудомийкою і послугами нашої домробітниці. Весь будинок на мені і дитина. Вона ображається на все, щоб я їй не сказала. А ввечері, коли я укладаю спати дитину, сідає на кухні дзвонить подрузі і розповідає, яка я погана.

Чоловік каже, що не поселить матір в готелі. Але ми просто не можемо з нею спілкуватися ось так кожен день! Найгірше, що наш шлюб, наші стосунки через неї погіршилися. Наша сім’я в той момент, коли приїжджає його мама, знаходяться на межі розпаду. Їй взагалі байдуже на це.

Хочеться почути слова підтримки і розуміння. Може, хто порадить, хто був в подібній ситуації?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page