fbpx

Коли ти станеш собою, ти більше не будеш одна

Коли ти думаєш, що одна не зможеш. Коли впевнена, що більше нікому не будеш потрібна. Коли сумніваєшся в своїй жіночності і привабливості. Коли думаєш, що всі навколо в парі, і тільки ти – одна. Коли твій внутрішній світ зруйнований попередніми відносинами, і ти боїшся показати своє я. Тобі і самій на себе не хочеться дивитися. Коли думаєш, що більше ніколи нікого не зустрінеш. Коли забуваєш, як паxне чоловік. Коли багато місяців або років не відчувала лаcки і рідного тепла поруч. Коли нема з ким розділити і нікому поплакатися. Коли ніхто не пошкодує і не підкаже вихід. Коли нікому підтримати і зняти хоча б частину відповідальності, яка прибиває тебе до землі. Коли туга і безвихідь роблять тебе на п’ятнадцять років старшою. Коли майже повірила в те, що любов більше не зустрінеться, і вмовляєш себе, що згідна на відносини без зобов’язань.

Коли все це станеться з тобою, ти почнеш жити. Сама. Для себе. Завдяки собі. Коли ти відпустиш бажання бути з кимось, ти станеш вільною. Ти почнеш бачити, що світ більший, ніж ти думала раніше. Ти почнеш відчувати любов в собі і навколо себе. Не тому, що тебе любить хтось конкретно, а тому, що ти живеш. Світ дав тобі можливість втілитися, проявивши найбільшу любов, на яку здатний.

Відкривши своє серце і зцілившись від pан, ти зрозумієш, що чоловіки хoчуть кoхання так само, як і жінки, і їх так само лякає самотність. Ти перестанеш боятися.

Ти навчишся бачити більше, чути глибше, відчувати тонше. Ти навчишся по-справжньому довіряти мудрості світобудови і не триматися за те, що йде. Ти зрозумієш, що життя як річка: ти попливеш, якщо розслабишся і перестанеш панікувати. Ти повіриш, що завжди буде щось інше, тобі тільки треба перестати чіплятися за минуле і звичне. Ти захочеш звільнитися від нав’язаних стереотипів і чужих очікувань. Ти навчишся жити в потоці і приймати потік. Ти навчишся смирення.

Читайте також:  Роби, а не ний. А якщо ти нічого не робиш і не міняєш, значить, тобі добре. Будь чесний з собою

Коли ти станеш собою, ти більше не будеш одна.

Автор – Лілія Ахремчик, тренер, психолог, коуч.

Опубліковано 10 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page