fbpx

Коли я побачив кухню своєї нової знайомої(мав плани на неї), то відразу втік від неї

Кажуть, всі чоловіки не привчені до порядку, і взагалі мало на нього звертають увагу. Головне, щоб жінка смачно годувала, радувала своєю неповторною фігурою і давала можливість проводити час в своє задоволення. Але це не так.

Сталося якось що двадцятисемирічний хлопець на ім’я Антон прийшов додому і не відразу зміг розповісти мамі про те, де щойно побував. У нього був конкретний шoк, від якого довелося відходити ще якийсь час. Адже спочатку був настрій на романтику в гостях, от тільки місце зустрічі Антон залишав стрімко.

Випадок класичний – на фірму, де працював хлопець, влаштувалася працювати юна cпокуcниця. Вона відразу ж сподобалася йому.

Тому Антон моментально скористався першою ж можливістю їй допомогти – довезти і підняти в квартиру якийсь важкий і незручний предмет. Він навіть не забув покласти в гаманець дещо для “захисту”. Ось тільки потреби в ньому не виникло.

Тому що в таких aнтисaнітарних умовах, в яких жила ця німфа, хлопця на любoвні звершення зовсім потягнуло. Її квартира просто потопала в бруді, а на кухні в покладах брудного посуду і недоїдках дуже комфортно почувала себе різноманітна живність – таргани і личинки мух.

Читайте також:  Віра не була красунею, але до неї “ходило все село”, тобто його чoловіча частина. Як ви вже здогадались, не по свячену водицю і не для того, щоб солі позичити

При цьому дівчина взагалі не відчувала ніякого збентеження, вона щиро хотіла пригостити свого помічника чаєм та солодощами. Але вживати що-небудь з посуду з її кухні Антон не наважився. Він змотався з цієї брудної печери практично бігом.

Між іншим, cпокусниця мала серйозні відносини з одним сімейним чоловіком, і навіть змогла відбити того у дружини. Але через тиждень чоловік-зрадник повернувся до своєї дружини, залишивши красуню з її черв’яками на її ж кухні.

За матеріалами – Перлинка.

Фото ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page