fbpx

Коли я влаштувалася на роботу, мій начальник був одружений, мав 3-річну дитину і дружину при надії. На нього, як на чоловіка, я взагалі не дивилася. Але вийшло так, що ввечері ми ходили в один спортзал

А після спорту він підкидав мене додому, так як я жила досить далеко.

Якось у спортзалі, на другому поверсі, людей не було там, і він намагався мене обійняти. Звичайно ж, я відразу викрутилася і швиденько спустилася на перший поверх, заспокоїлася. Потім спустився він і попросив пробачення, сказав, що такого більше не повториться. Я повірила.

Згодом знову почав демонструвати різноманітні знаки уваги, і зав’язалися у нас стосунки. З дружиною він жив погано, говорив, що не кохає. Потім дружина почала здогадуватися про наші стосунки і сказала, щоб він мене звільнив. Він не послухався, вони сперечалися через це, вона навіть приходила говорити зі мною. В результаті дружина пішла від нього.

Молодшу доньку, їй на той момент було близько півроку, вона забрала з собою і виїхала в інше місто до сестри. А старшого сина залишила свекрам. Він намагався з нею помиритися, хоча говорив, що кохає мене. Ми ніяк не знаходили спільної мови. Потім його дружина покинула і молодшу доньку, і за його дітьми наглядала його матір. А дружина в цей час гуляла.

Останнім часом наші стосунки ніби налагодилися. Але нещодавно на його телефоні я побачила дзвінок від чоловіка, з яким гуляла дружина. Вони говорили 45 хвилин. Я почала розпитувати, і ми посварилися. Потім два дні намагався помиритися.

А за тиждень до цього ми набили татуювання з іменами одне одного. Коли він намагався помиритися, я не хотіла (гордість). Але потім він перестав мені писати, а коли написала я, він сказав, що буде миритися з дружиною. Потім він пішов в тату салон і замалював моє ім’я, всюди мене заблокував. Я відчуваю, що любить він мене, але його батьки сказали, що більше не можуть виховувати його дітей, так як у його матері потрібне дороговартісне обстеження.

Я не можу зрозуміти, як він може пробачити дружину, коли вони вже майже рік не живуть разом і він бачив її фотографії з іншими. Багато хто може мене засудити, що розбила сім’ю і так далі, але і до мене вони постійно розходилися. Я недосвідчена, мені 19 років, я дуже хочу його повернути і знаю, що він мене любить, просто змушений був так вчинити… Як ви вважаєте, він повернеться до мене?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page