fbpx

Коли її не стане, ви усвідомлюєте, що мама була вашим найкращим другом

Якщо у вас хороші стосунки з матір’ю, вона автоматично стає вашим найкращим другом, незалежно від того, дитина ви або вже давно доросла людина.

Можливо, зараз ви можете цього не розуміти, але як тільки мами не стане, ви усвідомлюєте, наскільки близьким другом вона для вас була. Відносини з матір’ю – це найважливіші відносини в моєму житті. Може прозвучати трохи дивно, але ви напевно розумієте, про що я, якщо у вас з мамою налагоджений такий же позитивний і глибокий зв’язок, як і у мене, пише “cluber“.

У міру мого дорослішання ми з нею зближалися все сильніше і сильніше. Речі, які я раніше боялася з нею обговорювати, більше не здаються такими страшними. Ми розмовляємо про них легко і просто. Ми відкриті, чесні і по-справжньому дбаємо один про одного. З роками я прийшла до розуміння, що в юності була джерелом багатьох проблем для своєї матері, і вже попросила за це вибачення.

Вона єдина людина в світі, якій я можу зателефонувати серед ночі. Її любов до мене абсолютна, як і моя до неї. Мама завжди турбувалася про мене так, як ніхто інший. Мама – мій найкращий друг.

Ви багато розумієте, коли її не стане. Але тоді буде занадто пізно, тому, будь ласка, зробіть все можливе, щоб краще зрозуміти ваші відносини з людиною, яка дала вам життя. Саме вона допомогла вам стати тими, ким ви є зараз. Мама дбала про вас в періоди ваших злетів і в періоди падінь.

Вона була поруч, коли ви переживали розставання і коли падали з велосипеда. І якщо вам щось потрібно, ви знаєте, що досить просто подзвонити. І навіть зараз, коли ви стали дорослими, мама старанно намагається, щоб ваше життя було якомога краще. Вона завжди приходить на допомогу, роблячи все від неї залежне. І вона безумовно заслуговує вашої вдячності.

Ваша мама – це людина, яку ви, перш за все, повинні називати своїм кращим другом. Ваша мама була поруч, навіть коли ви погано до неї ставилися. Вона просто продовжувала піклуватися про вас. Так, нехай вона змінилася, постаріла, але мама буде любити вас до свого останнього подиху. І продовжить робити це навіть коли її не стане…

You cannot copy content of this page