fbpx

Коли засвітиться головна ялинка країни у Києві: названо дату

Київ починає готуватися до новорічних свят. На вулицях розвішують яскраві гірлянди, а Софійська площа незабаром перетвориться на святкове містечко. Саме там встановлять головну новорічну ялинку країни 2019 року, яку урочисто запалять 19 грудня, у День святого Миколая. Про це повідомляє Канал 24.

На Софійській площі традиційно поставлять головну ялинку столиці, яку урочисто засвітять 19 листопада о 19:00. Також на площі вперше запустять потяг бажань “Полярний експрес”, а в сквері Володимирського проїзду облаштують зону розваг для найменших,
– розповіли організатори.

Відомо, що новорічна красуня сягне 25 метрів заввишки. Її прикрасять кількома кілометрами гірляндів та понад тисячею іграшок.

“Цього року вона особлива: навколо неї, окрім динамічної світлової конструкції з’явиться екран, через який відвідувачі ярмарку матимуть змогу передати вітання. Вся ялинка огорнеться у тисячі яскравих ліхтариків холодного білого арктичного кольору. Деякі з них матимуть унікальну форму кристалів довжиною – 35-50 сантиметрів”, – додали у Folk Ukraine.

Водночас, різдвяні ярмарки розпочнуть роботу швидше – з 15 грудня.

Загалом у новорічному містечку, яке буде оформлене у стилі північного сяйва, на киян та гостей столиці буде чекати безліч цікавих інсталяцій, розваг, святкова атмосфера, ярмарок сувенірів,смачні страви, народні гуляння тощо.

You cannot copy content of this page