fbpx

Коли ж я запропонувала чоловіку прикупити землі, аби возити своє зерно він, як завше запротестував. У нього була купа аргументів проти, а в мене за. Ми як завше голосно почали стосунки з’ясовувати і в запалі я сказала, що якщо він рухатись не хоче, то я все сама зроблю, а він може йти куди завгодно. Хіба ж я думала, що він таки піде?

Я чоловіка дуже люблю і саме тому роблю все, аби він став кращим. Звісно, він не завше зі мною згодний, тому у нас і виникають непорозуміння. Зі сторони може здатись, що ми постійно сваримося і ніколи не можемо дійти згоди, але ми кохаємо одне одного і все це тільки від любові і бажання зробити свою половинку ще кращою.

ось наприклад робота. Коли ми лиш зустрічатись почали він був простим таксистом. Я промоніторила ринок праці і зрозуміла, що дуже хорошу зарплатню мають далекобійники. Я все зробила, аби мій хлопець таки пішов на таку роботу. Одразу його заробіток виріс в рази. От хіба ж я не права була!

Потім, знову ж таки, коли в вже ми одружились і з весілля гроші мали і він і я заробляли я настояла на тому, аби він купив власну фуру. Довелось брати кредит великий, але за кілька років ми розплатились. Маючи власне авто і заробіток інший став. І знову я настояла на тому, аби він собі напарника узяв і віддавши гроші за одну машину, ми узяли ще одну.

Все на краще, але щоразу мені доводилось доводити чоловіку свою правоту. буквально у спину йому дихати і з вух не злазити, аби робив, так як я кажу. Але у результаті за вісім років шлюбу у нас три свої власні машини, гарний заробіток і досить таки хороший достаток.

Коли ж я запропонувала чоловіку прикупити землі, аби возити своє зерно він, як завше запротестував. У нього була купа аргументів проти, а в мене за. Ми як завше голосно почали стосунки з’ясовувати і в запалі я сказала, що якщо він рухатись не хоче, то я все сама зроблю, а він може йти куди завгодно.

Того дня він і пішов, навіть речей не узявши своїх. Думала, через день, ну два, повернеться. Проте чоловік не поспішав переступати поріг рідного дому.

Через місяць я зрозуміла, що повертатися він не хоче, іноді приходить із дітьми пограти і все. Я вирішила повернути його до сім’ї, але йому це не сподобалося. Чоловік сказав, що йому набридло так жити і з нього вистачить.

Учора мені бумаги на розлучення прийшли. Я завше знаю, що робити і як буде краще, але цього разу розгубилась.

Чому він іде? Ми ж разом всього досягли і могли б більшого мати.

Що ж мені тепер робити? Чому він пішов?

13,12,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page