fbpx

Коли зовсім немає ні часу, ні бажання затримуватися на кухні, готую торт без випічки всього з трьох інгредієнтів

Іноді мені хочеться чогось солодкого. Але немає ні бажання, ні сил стояти біля плити. Тоді мені на допомогу приходить дуже простий рецепт торта без випічки. До складу десерту входять всього три інгредієнти. Страва виходить ніжною і в міру солодкою.

Нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 0,5 кг будь-яких пряників
  • стиглі банани в кількості двох штук
  • 0,5 л сметани (для цього десерту краще використовувати продукт в м’якій упаковці, його зручно видавлювати)

Пряники слід розділити на поздовжні пластинки товщиною близько п’яти міліметрів. Повинні вийти тонкі коржі овальної або круглої форми. Банани потрібно очистити від шкірки і нарізати тонкими округлими смужками. Величина кожного скибочки повинна становити 3-4 мм.

Для торта буде потрібно посудина круглої або квадратної форми. Бічні частини і дно ємності слід покрити шаром харчової плівки. У посудину поміщають скибочки пряників. Вони повинні повністю закрити дно форми. На них викладають рівний шар бананів. У пакеті зі сметаною роблять невеликий отвір в куточку. Покривають пласти бананів і пряників щільним шаром продукту. Послідовність дій повторюють до тих пір, поки інгредієнти не закінчаться.

Для цього десерту не буде потрібно солодкий крем, адже в бананах і пряниках досить цукру. І такі ласощі точно не можна назвати прісним.

Готову страву покривають плівкою для харчових продуктів і прибирають в холодильну камеру на дві години. Потім торт виймають з форми. Страву можна прикрасити кокосовою стружкою, ягодами, тертим шоколадом.

Такий десерт є ідеальним варіантом ласощів для сімейного чаювання і для тих ситуацій, коли у господині немає часу ходити по магазинах. Адже до складу торта входять продукти, які завжди є в холодильнику.

You cannot copy content of this page