fbpx

Колись він покинув мене з немовлям на руках. Тепер він інвалід і просится назад

Жили-були тато, мама і однорічний синочок Максимка. Після нарoдження спадкоємця засумував тато, щось нецікаво стало йому повертатися додому після роботи до втомлено] матусі і малого синочка. Загуляв трохи. А потім сильно загуляв. І одного разу прийшов до мами і сказав, що йде до тітки Світлани, а мама з Максимом будуть тепер одні жити-поживати, та добра наживати.

Читайте також: -Кому ж я буду потрібна, з дитиною ?! Як згадаю, скільки я тягнула з розлученням – самій собі хочеться надавати ляпaсів

Мама поплакала, але робити нічого – відпустила тата. На життя грошей не надто вистачало і довелося мамі відвезти маленького сина до бабусі в село, а самій вийти на роботу. А через рік пішов Максимка в сад і життя маленької сім’ї налагодилося.

Тільки ось тата за зраду наздогнала кара небесна. Одного разу після бурхливих вливань брaжки хмільний скочив він на коня завзятого, та в’їхав в обоз навантажений фруктами заморськими. Лікарі чаклували-чаклували над татом, та не вичаклували.

Всім привіт. Мене звати Галина. Я звикла багато читати синові, а також складати казки, тому і написала свою історію такою.

Суть в тому, що після авaрії мій колишній став не потрібен “тітці Світлані” і вона його повернула мамі. Після перенесених оперeцій він все одно не може ходити, і лікарі сходяться на думці, що колишній буде прикутий до інвалідного крісла. А моя “улюблена свекровушка” буквально рік тому вийшла заміж і у неї любовь-морковь, а син-інвалід їй заважає.

Загалом, нікому він не потрібен. Колишній це розуміє і йому страшенно страшно, що мамка здасть його в будинок для людей похилого віку та інвалідів. У 30 років там опинитися і до кінця своїх днів. Бррр жах. Тепер він телефонує мені кожен день, благаючи забрати його до нас з сином. Так, мені його шкода. Але як згадаю, скільки сліз пролила через його зраду. Дитиною не цікавився, але аліменти платив регулярно. Ці гроші допомагали нам у важкі часи. Так, він батько моєї дитини, але вони практично незнайомі люди один для одного. Якщо я заберу його до себе, то поставлю хрест на можливості знову вийти заміж і знайти жіноче щастя. І що робити не знаю

Джерело

You cannot copy content of this page