fbpx

Колишній міністр оборони України розповів, чого очікувати у війні найближчим часом

Нещодавно колишній міністр оборони Андрій Загороднюк розповів, чого варто очікувати українцям від війни найближчим часом.

Найперше, за словами колишнього міністра, не варто розраховувати на звільнення окупованих регіонів до кінця 2022 року.

Відповідну думку він озвучив в інтерв’ю радіо “Новое Время”.

За його словами можливі різні сценарії, проте громадянам не варто розраховувати на деокупацію областей найближчим часом.

Коли ж ведучий поцікавився, якою буде ситуація на фронті у зимовий період та чи зможуть підрозділи Збройних сил України йти у контрнаступ, Загороднюк наголосив, що взимку українська армія може наступати на позиції ЗС РФ. Він такожнагадав, що оперативне планування знаходиться у віданні нашого військового командування, яке відповідає за діяльність ЗСУ.

Цитуємо слова колишнього міністра:

“Є різні сценарії, різні варіанти і, звичайно, зараз коментувати їх немає сенсу, це суто рішення військового керівництва, залежно від тієї оперативної обстановки, яка складатиметься на той час. У нас дуже кваліфіковане командування, я впевнений, вони ухвалять найоптимальніше” рішення. Як виглядатиме взимку, тобто через півроку, оперативна ситуація поки навіть теоретично сказати неможливо, тому що варіантів настільки багато, що просто немає сенсу витрачати час на це”.

14,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page