fbpx

Командувач військ ОК «Південь» генерал-майор Андрій Ковальчук повідомив, скільки реактивних систем HIMARS Україна втратила на даний час

У рф ЗМІ ледь не щоденно звітують про знищення реактивних систем HIMARS, які передали Україні США. Навряд, чи по всьому світу набереться стільки HIMARSів, настільки багато їх знищили пропагандисти.

Не секрет, що українські військові дуже швидко опанували реактивні системи залпового вогню HIMARS. Їх використання  показали неймовірну ефективність на полі бою з окупантами.

Нещодавно в інтерв’ю Tablet командувач військ ОК «Південь» генерал-майор Андрій Ковальчук, розповів, скільки ж насправді HIMARS було знищено противником.

Про це повідомляє Укрінформ.

Цитуємо:

«У нас ще не було втрат жодної систем HIMARS. Це демонструє, наскільки добре ми швидко навчилися їх використовувати. Навіть американці були здивовані тим, наскільки ефективно ми використовуємо ці системи. Тому що кожен снаряд влучає в ціль. Кожен снаряд руйнує міст чи склад боєприпасів. Наші союзники також побачили надзвичайну економічну ефективність того, як ми використовуємо снаряди».

Також, командувач військ ОК «Південь» додав, що нині Україні більш за все потрібне важке озброєння.

«У нас уже мобілізовано пів мільйона людей, і ми можемо мобілізувати ще пів мільйона, якщо це буде необхідно. Що нам зараз потрібно для продовження операції, так це більше важкого озброєння».

02,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page