fbpx

Кому по гороскопу не можна носити золото

Золото є унікальним елементом серед дорогоцінних металів, адже золоті прикраси допомагають зберігати не тільки красу, але і молодість на багато років. Також золоті вироби добре впливають на здоров’я. Золото – це завжди дорогий і бажаний подарунок. Лiкарi встановили, що золоті вироби допомагають людям з шлункoвими проблемами. А езoтерики запевняють, що золото є гарним джерелом енергії, особливо для ментального тiла людини. Однак золото – це особливий метал, він індивідуальний і підходить не всім зодіакальним знакам.

Вплив і рекомендації:

Знаки Зодіаку впливають на оргaнізм людини, в тому числі до різних металів. Це має відношення і до золота. Деякі знаки сприймають золото негативно, але не категорично. Астрологи рекомендують цим зодіакальним знакам або відмовитися від золотих прикрас, або носити їх в малій кількості і дуже нетривалий час. Ось ці знаки і рекомендації для них:

1. Риби. Люди цього знака мають чутливу і боязку натуру. Їх енергетика надзвичайно тонка. Саме тому золото їм можна носити в дуже малих кількостях. Їм не можна вибирати масивні золоті прикраси. Хорошим вибором буде срібний кулон з невеликим додаванням золота у вигляді прикраси виробу.

2. Терези. Це естети, їм подобаються красиві речі. Але, їм варто пам’ятати, що треба мати міру і не перестаратися з золотими виробами. Терези повинні використовувати не більше двох золотих аксесуарів. Сережки – невдалий вибір, так як вони самі по собі є парною прикрасою. Краще нехай буде перстень і тонкий браслет.

3. Діва. Люди цього знаку практичні, але незважаючи на це, їм дуже подобаються прикраси. Аcтрологи рекомендують вибирати Дівам мідні або бронзові вироби. Але, на особливий вечір, їм все ж можна надіти золоті сережки. Така прикраса подарує Дівам святковий настрій і, можливо, приверне любов. Але, потрібно дотримуватися одного правила. Золоті сережки Діви повинні бути маленькими і непомітними ювелірними виробами.

У всіх знаків Зодіаку є енергетично відповідний дорогоцінний метал, тому не треба впадати у відчай, якщо золото вам не підходить.

You cannot copy content of this page