fbpx

Королева Єлизавета II готує для онука і його нареченої вельми щедрий подарунок (фото)

Те, що принц Гаррі і Меган Маркл попросили своїх гостей замість весільних подарунків пожepтвувaти гроші на благодійність, не заважає королеві Єлизаветі II порадувати онуку і його нареченій вельми щедрий подарунком, пише Радіо Максимум

Як повідомляється, Її Величність може подарувати молодятам Йорк-котедж, розташований на території Сандрінгемського палацу – приватної садиби Виндзорської династії.

Незважаючи на те, що точно передбачити, що королева Єлизавета II подарує Гаррі і Меган на весілля, неможливо, відомо, що у правлячої королеви Великобританії є звичка дарувати близьким нерухомість. Про це говорить королівський біограф Дункан Ларкомб.

Зокрема, Її Величність подарувала своєму синові Принцу Ендрю маєток Саннінгхілл-Парк, принцу Чарльзу від матері дістався маєток Біркхолл, а принц Вільям і Кейт Міддлтон отримали в подарунок від королеви резиденцію Анмер Холл в графстві Норфолк.

Читайте також: ХОРОШІ НОВИНИ: ЯKИМ CАМЕ ЗНAКАМ ЗОДІАКУ ПОЩАСТИТЬ У ТРАВНІ

“Таким чином, є всі шанси, що Гаррі і Меган можуть стати щасливими власниками прекрасного майна за межами Лондона”, – говорить Ларкомб, – “Швидше за все, в руках Гаррі і Меган виявиться Йорк-котедж”.

Потенційний будинок принца Гаррі і Меган Маркл розміщений приблизно в ста кілометрах від Кенсінгтонського Палацу, де пара проживає зараз. Площа маєтку Сандрінгем становить вісім тисяч га, включаючи величезний парк на 240 га і сад на 24 га. Королева Єлизавета II успадкувала палац від свого батька, короля Георга VI.

You cannot copy content of this page