fbpx

Королева Єлизавета ІІ розмістила знімок Меган Маркл у своєму кабінеті

Королева Єлизавета ІІ здивувала журналістів новим фото у своєму кабінеті, що в Букінгемському палаці. Монарх поставила спільний знімок принца Гаррі та Меган Маркл.

У Великобританії подейкують, що королева Єлизавета ІІ має неприязнь до новоспеченої невістки Меган Маркл. Про це свідчило і форма звернення до акторки, і навіть серйозний погляд на наречену під час весілля з принцом Гаррі.

Однак, всупереч усім чуткам, у королівській родині немає один до одного ворожнечі. Це продемонструвала Єлизавета ІІ, яка замінила портрет своєї доньки Анни з її чоловіком Тімоті Лоуренсом на спільне фото внука Гаррі з його обраницею – американкою Меган Маркл.

Знімок помітили журналісти під час візиту політика Джорджа Брандіса у Букінгемському палаці.

Читайте також: “Зовнішність змінилася до невпізнаваності”: нові фото Савіка Шустера вразили українців

Єлизавета ІІ, за традицією, зустріла гостя в своєму кабінеті. Однак під час офіційної розмови журналісти, звернувши увагу на маленький столик в приміщенні, побачили зміну фото.

За інформацією західних ЗМІ, королева часто змінює місце розташування фотографій, однак залишає їх всі в кабінеті. Відтак появу нового знімку не беруться трактувати навіть палкі прихильники королівської родини. Варто зазначити, що це перше фото Меган Маркл у Букінгемському палаці.

Джерело.

You cannot copy content of this page