fbpx

Корисна шпаргалка по мейкапу: правильний макіяж за 3 хвилини

Виконуючи макіяж, найважче правильно нафарбувати очі. І якщо ви новачок, це завдання стає ще важче.

Ось кілька корисних порад, які допоможуть вам отримати очі вашої мрії.

1. Правильно сформуйте свої брови

Ваші брови повинні виглядати доглянутими і красивими, в цьому вам допоможе коректор. Нанесіть коректор пензлем на шкіру, окреслюючи природну форму брів.

2. Зробіть очі більшими

Ця порада буде корисна вам, якщо ваші очі маленькі. Щоб вони здавалися більшими, все, що вам потрібно, – це білий олівець для очей. Наносіть його на внутрішню сторону очей і проведіть лінію біля основи. Білий олівець робить очі більшими і яскравішими.

3. Використовуйте стрічку для нанесення підводки

Стрічка – відмінний помічник, коли справа доходить до нанесення підводки для очей. Ви можете використовувати скотч для точного нанесення підводки.

4. За допомогою цього трюку очі виглядають яскравішими, більшими і виразнішими.

Для цього трюку вам просто знадобляться блискучі тіні для повік і маленька кисть. Нанесіть кистю невелику кількість перламутрових тіней на внутрішній кут верхньої повіки. Потім нанесіть їх у внутрішній кут нижньої частини. Це зробить ваші очі яскравішими.

5. Виправте ваші недоліки в підводці для очей

Коректор – відмінна річ, яка приховає всі недоліки. Якщо ви хочете виправити недоліки в підводці для очей, вам просто знадобиться коректор і кисть для маскування. Виправте всі недоліки коректором.

6. Правильний спосіб нанесення туші на нижні вії

Нанесення туші на нижні вії – дуже складний процес. Жінки, як правило, часто бруднять шкіру тушшю, і саме тому вони вважають за краще уникати туші на нижніх віях. Але цей трюк полегшить ваше життя. Помістіть візитну картку або ложку під нижні вії, а потім нанесіть туш для вій. Це запобігатиме безладу, і вся зайва туш для вій потрапить на візитну картку, а не на вашу шкіру.

7. Щоб тіні довше трималися

Для цього вам просто потрібен білий олівець для підводки очей. Використовуйте олівець в якості основи, перш ніж наносити тіні для повік. Це допоможе тіням довше трималися.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page