fbpx

Козерогам – успіх, а Дівам – плітки. Гороскоп для жінок на тиждень: кому кохання, а кому чекання

Гороскоп для жінок розповість, кому зі знаків варто себе стримувати у діях, а хто легко завоює кохання, кому гроші, а кому люди хороші.

Овен

На цьому тижні Овнам не варто розраховувати на легкі успіхи. Щоб домогтися бажаного варто докласти максимум зусиль. Не варто обговорювати свої проблеми і плани з оточуючими, чим менше вони знають, тим швидше ви зможете знайти рішення. Вам випаде можливість зайнятися цікавою справою, яка припаде вам до душі. Побачення цього тижня – незвичайні і такі, що запам’ятовуються.

Тілець

На цьому тижні нестандартний підхід до вирішення питань зможе підняти Тільців на вершину успіху. Однак для цього необхідно раціонально використовувати час. Не варто витрачати його на порожні розмови і безглузді суперечки. З’явиться можливість змінити обстановку, відправитися в невелику подорож, яке принесе масу позитивних вражень.

Близнюки

Близнюкам цей тиждень потрібно провести в спокої. По можливості варто перенести ділові переговори, поїздки і відкласти на потім будь-які зміни. Приділяйте більше часу своїм рідним і близьким, наведіть порядок в домі і займіться облаштуванням затишку. Не варто приймати рішення в поспіху. Перш, ніж щось зробити порадьтеся з людьми, яким довіряєте.

Рак

Події цього тижня можуть розвиватися стрімко, і це може вибити раків з колії. Цей період може відзначитися змінами і не всі вони будуть радувати. Не варто слідувати за емоціями – це може зіграти з вами поганий жарт. Керуючись логічними судженнями можна досягти кращих результатів. Цей тиждень буде непередбачуваним, варто бути напоготові.

Лев

Природна цікавість і тяга до пригод на цьому тижні допоможуть Левам не прогавити прекрасні можливості, які стануть поштовхом до змін в майбутньому. Ваш фокус уваги зосереджений на фінансових питаннях і професійній діяльності. Події можуть спонукати до швидких рішень і стрімких дій. Важливо покладатися на голос здорового глузду більше, ніж на інтуїцію.

Діва

На цьому тижні Діви, які звикли плисти за течією, ризикують опинитися аутсайдерами і розгубити удачу. Вам потрібно взяти все в свої руки і раціонально розраховувати можливості і сили. Вам може здатися, що в боротьбі з труднощами, ви зайшли в глухий кут, проте потрібно не опускати руки і вірити в себе. Ретельно перевіряйте всю отриману інформацію і не дозволяйте вплутувати себе в плітки і інтриги.

Терези

Терезам на цьому тижні буде непросто активізувати всі свої внутрішні сили, проте це необхідно, щоб залучити удачу. Апатія і неробство можуть зіграти проти вас. Не варто ризикувати і вплутуватися в сумнівні авантюри. У дні супермісяця і з’єднання Сонця з Меркурієм вас можуть охоплювати тривога і хвилювання, з’являтися погані сни. Не варто відмовлятися від побачень. Фліртуйте, залучаючи в життя романтику і любов.

Скорпіон

Вдалий тиждень для представниць знака стихії води. Ви зможете правильно розставити пріоритети і визначитися зі своїми істинними бажаннями. Заряд життєвої енергії допоможе втілити в життя задумане, не виключено, що ваше заповітне бажання збудеться. Хороший період ля нових починань, зміни роботи і навіть роду діяльності.

Стрілець

На цьому тижні в житті Стрільців може з’явитися нове романтичне захоплення. Ви можете закохатися, однак варто пам’ятати, щоб стосунки розвивалися в потрібному вам руслі варто проявляти більше ініціативи. Боятися змін, які можуть прийти в життя не варто – ви зможете швидко адаптуватися до обставин. Можливо, весь тиждень вам доведеться вирішувати несподівані справи.

Козеріг

На цьому тижні Козерогам варто від роздумів переходити до активних дій. Перший крок може спричинити за собою приємні життєві зміни. Зірки обіцяють удачу в будь-яких нових починаннях. Єдиним недоліком тижня може стати відсутність вільного часу. Але навіть в щільному графіку не варто забувати про важливість відпочинку. Емоційне вигорання ще нікому не пішло на користь. Не варто звертати увагу на критику заздрісників, ви знаєте в якому напрямку рухатися.

Водолій

Водоліям на цьому тижні рішучість і напористість в досягненні бажаного може тільки перешкодити. Варто проявити м’якість і делікатність, так з більшою часткою ймовірності можна досягти успіху. Вдалий збіг обставин допоможе вирішити давню проблему. Ви опинитеся в потрібний час в потрібному місці.

Риби

Цей тиждень стане для Риб часом позбавлення від ілюзій. Ви зможете подивитися на звичні речі під іншим кутом і усвідомити справжній стан речей. У цей період потрібно стежити за своїми вчинками. Пам’ятайте про закон бумеранга – все повертається назад і хороше і погане. Не бійтеся впускати в своє життя зміни, спочатку може бути важко, але воно того варте.

Фото: з відкритих джерел.

07/09/2022

You cannot copy content of this page