fbpx

Кожна жінка повинна знати ці 2 рецепти. Маски, які повертають молодість

Пропонуємо 2 рецепти простих, але дуже ефективних масок. Ваша шкіра перевтілиться на очах, стане гладкою і чистою, без пігментних плям і зморшок, всього за 3 дні!

Красива і здорова шкіра

Усі жінки мріють мати красиву здорову шкіру, але на жаль, сучасний і неспокійний спосіб життя негативним чином відбивається на її стані. На шкіру впливають:

– безсоння

– частий стрес

– постійний вплив на вітру і сонця

– використання різних хімічних речовин

– безліч інших факторів, що негативно позначаються на здоров’ї і красі нашого шкірного покриву.

Але є хороша новина. За допомогою простих і недорогих натуральних продуктів можна істотно поліпшити стан шкіри і значно зменшити наслідки негативних впливів на неї.

Отже, пропонуємо розглянути ефективні рецепти.

Обов’язково спробуйте їх! Основним складовим компонентом цих суперефективних масок є звичайна картопля!

Інгредієнти:

Для приготування маски потрібно:

свіжовичавлений лимонний сік – одна чайна ложка;

сира натерта на тертці картопля – 2 ст. ложки;

сметана, йогурт або рослинна олія (на ваш вибір) – пів чайної ложки.

Приготування маски:

Щоб приготувати маску, необхідно змішати всі інгредієнти до отримання однорідного стану. Потім отриману суміш нанести на чисту шкіру шиї, обличчя, круговими рухами масажуючи шкіру. Після цього залишити маску на 20 хвилин, щоб вона добре подіяла, потім промити теплою водою.

Оскільки до складу входить лимон, робити процедуру необхідно в вечірній час і протягом наступного дня оберігайте себе від впливу сонця

Вам обов’язково сподобається результат. Після цієї процедури навіть в’яла шкіра обличчя добре підтягнеться! Робіть процедуру раз на тиждень.

Другий рецепт маски

Пропонуємо ще один дієвий рецепт. Нам знадобляться:

– натерта свіжа картопля – 1 ст. ложка.

– курячий білок – 1 шт.

Білок необхідно збити до отримання густої піни, додати натерту картоплю, перемішати. Після цього нанести маску на чисту шкіру шиї, обличчя, кисті рук, залишити на 15 хвилин.

Кожен раз, коли ви використовуєте який-небудь новий продукт, рекомендується спочатку зробити тест на наявність алергічної реакції.

Для цього потрібно нанести на внутрішню ліктьову частину суміш і почекати 20 хвилин. Якщо алергічна реакція відсутня, маскою можна сміливо користуватися.

Застосовувати маску бажано три дні поспіль, потім раз в тиждень.

You cannot copy content of this page