fbpx

Краще нічого не планувати: 5 вкрай несприятливих днів у квітні 2019 року

На ці дні краще за все не планувати жодних важливих справ. Краще присвятити ці дати відпочинку та приємним речам.

4 квітня – дисонанс

Це останній день убування Місяця. Астрологи попереджають, що справи 4 квітня підуть наперекосяк. Тому слід бути гранично уважними і завбачливим. Багато неприємностей може виникнути у тих, хто працює з фінансовими звітами. Великі покупки також краще перенести на більш сприятливу дату. На любовному фронті висока ймовірність конфліктів. Тому постарайтеся тримати негативні емоції при собі. День краще провести на самоті або в колі близьких.

10 квітня – старт руху Юпітера в ретроградному напрямку

У цей день інтуїція буде у багатьох на «нулі». Страхи і побоювання можуть взяти верх. Саме це і стане причиною виникнення безлічі проблем. Підступу з боку інших чекати не слід. Не втрачайте самоконтролю і намагайтеся дотримуватися чітко за планом, аж до 12 квітня. Це допоможе не втратити «грунт» під ногами.

17 квітня – самітництво

Місяць у цей день перейде в знак Діви. Венера ж увійде в опозицію з Місяцем. Все це негативно позначиться на людських взаєминах. Дуже висока ймовірність конфліктних ситуацій. Особливо зачепить людей з комплексами і заниженою самооцінкою. Стомлюваність також буде на високому рівні. Тому в цей день краще зосередитися суто на найголовніших і важливих справах. Постарайтеся абстрагуватися від тих, хто захоче вступити з вами в конфлікт.

Читайте також: Години ангела на квітень 2019 року, коли небо відкривається, і можна випросити для себе і рідних необхідні ласки

19 квітня – Повний місяць

19 квітня Повний місяць пройде під знаком Терезів. Висока активність Місяця доставить масу дрібних клопотів і проблем. Тому в цей день категорично не можна поспішати, інакше все піде шкереберть. Також постарайтеся бути доброзичливими з оточуючими, інакше викличете невдачі на свою голову. Важливих переговорів також краще не планувати

28 квітня – творчий застій

Особливо в цей день будуть страждати люди творчих професій. Нових цікавих ідей чекати не доводиться. У повсякденному житті все буде валитися з рук. Краще цей день присвятити відпочинку і приємному спілкуванню з друзями і близькими.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page