fbpx

Красунечка? А ось, як вона виглядає без макіяжу і перуки

Красунечка? А ось, як вона виглядає без макіяжу і перуки.

Хлопцеві було дуже цікаво дізнатися, як виглядає його кохана зовсім без косметики, але він соромився відкрито запитати її. Одного разу хлопець придумав хитрий план: він залишив під фотознімками своєї дівчини в соціальних мережах коментарі, де стверджував, що його обраниця прекрасно виглядає як з макіяжем, так і без нього.

Оскільки сторінка дівчини мала досить таки багато підписників, вони почали активно просити її опублікувати фотографію на якій дівчина зовсім без косметики. Вона погодилася, і наслідки цього рішення виявилися неоднозначними.

Насамперед дівчина зняла кольорові контактні лінзи, які робили її очі більш виразними, потім змила макіяж з половини обличчя. Після того, як вона видалила весь макіяж до кінця, і на завершення зняла перуку, хлопець заблокував її в усіх соціальних мережах і перестав відповідати на дзвінки. Він безслідно зник з її життя.

Як не дивно, дівчина не надто й засмутилася. Після такого сміливого вчинку, як публікація знімків без
макіяжу, безліч хлопців з числа її прихильників в соц. мережах звернули увагу на юну дівчину. Вона із задоволенням ходить на побачення, і більше не переживає, що вони відвернуться від неї. Адже вони вже знають, як вона виглядає без косметики.

2020-05-13

You cannot copy content of this page