fbpx

Красиві імена для дівчаток та хлопчиків: як назвати дитину у 2018 році

Як назвати дитину в 2018 році? Чим керуватися, вибираючи ім’я дитині? Яким чином ім’я впливає на долю людини? Які імена не варто обирати? Про це – в нашому матеріалі, пише СТБ.

Вибираючи ім’я дитині, всі батьки прагнуть знайти саме те, яке стане не тільки красивим і милозвучним, а й головне – щасливим для дитини. І це дійсно дуже відповідальне завдання.

У багатьох релігіях існує обряд ім’янаречення – тобто отримання дитиною імені, під яким його знатимуть вищі сили (в християнстві, наприклад, це хрещення). Разом з ім’ям малюк отримує свого ангела-хранителя. Крім цього, будь-яке ім’я – це насамперед слово, і воно несе в собі певну енергетику, певний заряд, який в результаті переноситься і на долю людини.

Наприклад, відоме ім’я грецького походження Петро в перекладі з грецької означає «камінь, скеля». І чоловіки, які носять це ім’я, справді відрізняються твердістю духу, витривалістю і спокійним характером. А власниці імені Катерина, що в перекладі з грецької означає «чиста», – як правило, дійсно дуже чесні, щирі та справедливі.

Назвавши хлопчика Віктором або дівчинку Вікторією (в перекладі з латинської «viktor» – переможець), вам не доведеться хвилюватися про виховання таких рис, як цілеспрямованість та прагнення до лідерства – вони будуть закладені в дитині від початку.

Читайте також: 10 імен, до яких щастя так і липне

Так само з маленького Віталія (від латинського «життєвий» або «дає життя») ймовірно виросте життєрадісна, активна людина, в пріоритеті у якої будуть сімейні цінності. А маленька Олена (від грецького «світла, сяюча»), швидше за все, подорослішавши, стане неймовірно харизматичною, яскравою дівчиною, яка не боїться перебувати у центрі уваги. І, найголовніше, вибираючи дитині ім’я, намагайтеся керуватися внутрішньою інтуїцією і, звичайно ж, любов’ю до свого малюка – серце вам неодмінно дасть правильну підказку»

Вибираючи ім’я своєму малюку, важливо звертати увагу на те, якого року він народився. Адже енергетика року народження також несе у собі певний відбиток.

Для дівчаток дуже вдалими стануть імена:

Софія (в перекладі з давньогрецької означає «мудрість»);

Аріна, або Ірина (в перекладі з давньогрецької означає «мир, спокій»).

Для хлопчиків сприятливими будуть імена із заспокійливою енергетикою:

Костянтин (в перекладі з латинської означає «стійкий», «постійний»);

Тимофій (від давньогрецької «шанує Бога»);

Матвій (з давньоєврейської «Божий чоловік»);

Геннадій (з давньогрецької «благородний»);

Мирослав (слов’янське ім’я, що складається зі словосполучення «славить мир»);

Юлій (від грецького «хвилястий, пухнастий);

Ігор (слов’янське ім’я, коріння якого запозичене з древньоскандинавського слова Інгвар:«інг» – «бог родючості» й «вар» –«дбайливий, обачний»).

You cannot copy content of this page