fbpx

Крав гуманітарку і продавав на базарі

4 червня до поліції Івано-Франківської області надійшло звернення від громадянина, що на місцевому ринку виявив невідомого, який, на думку чоловіка, з автомобіля продавав гуманітарну допомогу, а саме: медичні препарати, продукти харчування, камуфляжні штани, ліхтарики, термоси, рації із зарядними пристроями та інші речі.

Для з’ясування та документування злочину на місце події виїхала слідчо-оперативна група Івано-Франківського РУП.

Як виявилося, 38-річний франківець шляхом вільного доступу зі складського приміщення Івано-Франківського драмтеатру, в якому одна із громадських організацій зберігала гуманітарну допомогу, вчинив крадіжку медикаментів. Там зловмисник працював охоронцем. Надалі мав на меті продати ліки, але був виявлений небайдужими громадянами.

«Поліцейські вилучили викрадене. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає за такі дії позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідство у справі триває», – йдеться в повідомленні поліції.

Фото: vikna.if.ua.

06/07/2022

You cannot copy content of this page