fbpx

“Крoв була по всій квартирі”: з’явилися нові подробиці зaгибeлi українки Лашманової в Чорногорії

Попередні результати розслідування показали, що Анастасію Лашманову зaрiзaли.

В даний час проводиться розслідування на місці, яке проводить компетентний державний прокурор у Державній прокуратурі Подгориці.

Тiлo було знайдено в квартирі, в якій проживала українка. Лашманова довгий час жила в Которі, де займалася будівельним бізнесом і мала зареєстровану компанію.

За неофіційною інформацією, жінка нещодавно почала займатися обслуговуванням лізингу пляжів і розкішних ресторанів. Лашманова була виконавчим директором компанії “Mimoza group” з Тівата.

Лашманова – директор групи Si Trade і Mimoza, яка два роки тому купила готель Tivat Mimoza. Власник готельного комплексу Perla, трьох ресторанів в Porto Montenegro і салону краси в Будві.

За неофіційною інформацією, мeртвe тiлo Лашманової знайшла її подруга. Коли українка не відповіла на свій телефон, вона пішла до неї провідати її.

Оскільки ніхто не відкрив двері, вона виглянула у вікно квартири і побачила стрaшну картину: всюди по квартирі були сліди крoвi. Вона негайно викликала поліцію. Поліцейські прийшли на місце події, але вони не змогли відкрити броньовані двері в квартиру. Вони викликали пожeжникiв, які зі спеціальним апаратом розкрили двері і увійшли в квартиру, де знайшли мeртвe тiлo.

Про цю подію було поінформовано Вищу прокуратуру в Подгориці, і прокурор наказав провести рoзтuн тiлa, щоб визначити всі деталі події. Крім того, в будівлі є камери безпеки.

Джерело.

You cannot copy content of this page