fbpx

Кирило Тимошенко пообіцяв передати авто військовим після розслідування Bihus.Info

Заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко написав в своєму Телеграм-каналі, що більше не користуватиметься автомобілем Chevrolet Tahoe щодо якого було проведено розслідування, яке виявило, що цей автомобіль призначався для «гуманітарних цілей».

“Звернувся до ДУСу щодо передачі цього автомобіля в один із прифронтових регіонів, де він буде використовуватися в гуманітарних цілях. Проконтролюю, щоб авто передали найближчими днями”, — написав він.

Тимошенко наголосив, що авто було на балансі Державного Управління Справами, яке курує Офіс і воно йому сильно пригодилося – за кілька місяців він проїздив на ньому 40 тисяч км по всій Україні.

“Я робив, роблю і буду робити все для того, щоб наближати нашу перемогу. На цьому тижні передам ще три пікапи для потреб Збройних Сил і продовжуватиму підтримувати наших захисників”, — сказав Тимошенко.

Нагадаємо, що 27 жовтня журналісти Bihus.Info повідомили суспільству, що Кирило Тимошенко користується у власних цілях позашляховиком, який американська компанія General Motors передала Україні «для гуманітарних цілей і вивезення людей з зони бойових дій».

“Авто почало з’являтися на відео заступника керівника Офісу Президента навесні. Саме тоді американська компанія General Motors відповіла на заклик української влади і передала Україні 50 нових Chevrolet Tahoe, які мали б використовуватися для гуманітарних цілей та вивозити людей з зони бойових дій”, — сказано у матеріалі.

Фото: колаж.

You cannot copy content of this page