fbpx

«Кишенькова дипломатія, яка супроводжує ракети» – Зеркаль відреагувала на заяви Орбана

Радниця міністра з енергетики, Олена Зеркаль прокоментувала заяву прем’єр-міністра Угорщини Орбана, що санкції не діють і їх треба зняти і зажити всім дружно.

«Спочатку Орбан робив все можливе, щоб послабити санкції, а тепер говорить, що вони не працюють», – написала Зеркаль в своєму Фейсбуці.

Вона наголосила, що час заяви вибраний не випадково, адже цей обстріл Одеського порту мав налякати кораблі, що транспортуватимуть українське зерно.

«У НАТО є концепція, що військові дії ведуться в чотирьох сферах: земля, повітря, море, кіберсфера. Час додавати п‘яту: кишенькову дипломатію, яка супроводжує ракети», – пише вона.

Вона додала, що угорський уряд остаточно перетворив себе на зброю Кремля і не просто перекручує правду, а «банально бреше».

«Санкції чудово працюють, росія залишилась без нових технологій, цьогорічні надприбутки не рятують бюджет, рубль дуже не в порядку, газ і нафта нікому не потрібні в Азії. Всі казочки про «міцну економіку» базуються на російській брехливій статистиці. Нові санкції не просто зроблять ще більше проблем, вони путінську владу просто дoб‘ють», – додає вона.

Зеркаль наголошує, що путін задіяв все, що може в роботу над зняттям санкцій «від старих ракет до старих агентів».

«Третя світова війна і втретє в угорців ставка на тих, хто приречений програти, унікальна країна», – резюмує Зеркаль.

Фото: УНІАН.

07/25/2022

You cannot copy content of this page