fbpx

Лечу до Туреччини, чоловік теж хоче. Як необразливо натякнути, що він мені там не потрібен?

Днями зателефонувала подруга і запропонувала полетіти з нею за компанію до Туреччини. А я вже три роки на морі не була – всі гроші відкладаємо а квартиру. Тому я без роздумів погодилася. Чоловік відразу вперся: одну він мене відпускати не бажає, буде переживати за мою безпеку(а швидше за моральність). Тому “або він летить з нами, або я залишаюся вдома”.

Доплатити за нього потрібно не так вже й багато (ми дізнавалися), але навіщо він мені там потрібен?

Якщо чесно, у нас різне уявлення про відпочинок. Ми з подругою хотіли відпочити удвох, поїздити на екскурсії, прогулятися по магазинах, наговорити вдосталь, в кінці-кінців.

А відпочинок з чоловіком – це ж зовсім не те! Буде висіти з ранку до вечора на барі, а потім ревнувати до кожного стовпа, вже я його знаю. Йому б лише біля басейну повалятися пузяком догори. Та й жити втрьох в одному номері незручно, а селитися окремо виходить дорого.

В принципі, чоловік мій чоловік м’який і розуміючий, його переконати легко. Мені здається справа в нашій свекрусі: я прямо бачу, як вона накручує його не відпускати мене на море з подругою і в яких фарбах розписує йому наш відпочинок в оточенні засмаглих мачо, які будуть на кожному кроці! Ось і не знаю, які придумати аргументи, щоб чоловік відпустив з подругою на відпочинок і не образився?

Тоня, 28 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page