fbpx

Легендарний боксер Володимир Кличко звернувся до росіян: потужна промова

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Володимир Кличко записав відеозвернення до росіян, в якому пояснив, чому російські загарбники ніколи не зможуть здолати волелюбний український народ, який сміливо захищає свої землі.

“Це послання росіянам, слухайте ті, хто здатний мислити та мислить. Імперськими амбіціями, вторгненням до України та варварством вашої так званої армії ви посіяли ненависть на віки.

І слова про те, що уряд – це нібито одне, а російські громадяни – інше, це повне марення та нісенітниця. Це ви, вірячи мерзенній пропаганді та не сприймаючи інформацію навіть від своїх родичів та друзів тут в Україні, мовчали усі 8 років, коли ваша країна окупувала Крим та частину Донбасу.

Це ви зверхньо ставилися до українців і вважали, що немає такої нації. Це ви переказували один одному міфи про якихось нацистів та іншу маячню. Це ваші солдати, чоловіки, діти прийшли зараз до України – і ви все це знаєте. Ви їм телефонуєте та питаєте, як вони там на завданні.

Запам’ятайте, що нас не треба звільняти, ми на своїй землі, і будували свою країну, і ми її збудуємо. Україна – вільна держава, яка обрала демократичний європейський шлях розвитку. Ми битимемося за свій вибір. Сьогодні ми як ніколи єдині та рішучі в цьому. Це не ми прийшли на вашу землю! Це ви вбиваєте наших дітей, бомбите і рівняєте з землею наші міста та будинки.

Знайте, вас тут називають орками всіх. Немає зараз хороших чи поганих росіян. Поки ви мовчите і вірите пропаганді божевільної людини, диктатора, який збожеволів, весь цивілізований світ сьогодні на боці українців і захоплюється тим, як ми будуємо свою землю.

Так, нам буде складно, але ми не здамося, бо ми не боїмося, і ваша армія це вже зрозуміла. А ставити ультиматум людям, котрі вмирають за свою землю – безперспективно. Запам’ятайте, як би ви не намагалися нині знищити Україну та українців, якщо ви так продовжите – ваша країна теж не виживе. Хто посіє вітер, той пожне бурю.

Не хочете бути країною в цілковитій ізоляції – не тремтіть від страху та байдужості, будьте сміливими, як українці. Рятуйте свою країну, а ми свою не віддамо і не здамо. Я пишаюся тим, що я українець, представник сильної, волелюбної та героїчної нації. Слава Україні” – сказав Кличко.

Фото скрін.

You cannot copy content of this page