fbpx

Лукашенко перший зрадить Путіна – Піонтковський

В стрімі Романа Цимбалюка і Андрія Піонтковського зачепили роль Лукашенка в цій війні. Піонтковський влучно порівняв Лукашенка з Муссоліні, але радив би стати румунським королем Міхаєм.

«Лукашенко перший зрадить Путіна після взяття Херсону. Скаже, що він завжди вставляв палки в колеса. Знаєте яку роль зіграє Лукашенко? Пам’ятаєте Румунія чотири роки воювала з Радянським союзом у Другій світовій війні і доволі великими силами – окупувала Одесу, влаштувавши там великий єврейський погром… А, коли вже все поділилося, в кінці 44-го року перейшла на сторону Радянського союзі і союзників, ба більше того – король Міхай отримав знаменитий Орден Перемоги. Там, по-моєму, дев’ять орденоносців, російські – маршал Рокосовський, Жуков, і крім того, ще Ейзенхауер», – каже він

«Тому я пропоную українцям зробити Лукашенка таким «королем Міхаєм». Коли десь між звільненням Херсону і звільненням Донецька Лукашенко заявить, що він переходить на сторону України, то ви пошліть до нього загін спецназу і нагородіть таким «Орденом Перемоги». Цікавий такий дипломатичний хід», – іронізує Піонтковський.

«Розумієте, він при Путіні грає роль Муссоліні і закінчить як Муссоліні, а при Зеленському у нього є варіант стати Міхаєм і закінчити як Міхай», – резюмував експерт.

Фото: ЄП.

07/16/2022

You cannot copy content of this page