fbpx

Лише 19% від усіх освітніх закладів в Україні готові прийняти учнів. Подробиці

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, скільки усього освітніх закладів України готові прийняти учнів станом на 15 липня.

Нагадаємо, що усього в Україні більш ніж 26 тисяч закладів освіти, вних навчаються близько 7,6 млн школярів та студентів. Усі ці заклади потребують укриттів.

У ДСНС звітують, що станом на 15 липня лише 11% закладів освіти (близько 2,9 тис.) мають власні захисні споруди цивільного захисту, в яких можуть розміститися тільки 12% учасників освітнього процесу (близько одного мільйона осіб).

За даними служби ще 10% закладів освіти (близько 2,5 тис.) з 9% учасників освітнього процесу у них (близько 720 тис. осіб) організували укриття у власних спорудах подвійного призначення.

2% закладів освіти а це близько 471 закладів, в яких навчається 110 тисяч школярів та студентів, змогли організувати укриття в спорудах інших суб’єктів господарювання.

З цих цифр випливає, що до початку освітнього процесу в очній формі навчання на 15 липня готові лишень 19% закладів освіти. В них здобуватимуть освіту майже 20 % учасників освітнього процесу.

А ви відпустите свою дитину у школу, чи все ж безпечніше аби освіту учень здобував в онлайн режимі?

20,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page