fbpx

Лише одним вчинком друга дружина мого колишнього назавжди відучила його ображати і принuжувати жінок

Мене звуть Валя, з Максимом познайомилася на вечірці друзів. Максим дуже сподобався мені, і ми почали зустрічатися, потім Максим зробив пропозицію мені і ми зіграли весілля. Моя свекруха подарувала нам квартиру, яка їй дісталася від батьків, там ми і жили.

Я за свої гроші купила меблі в нову квартиру, думала, що проживу з цим чоловіком все життя. Але Максим був садuст по природі, він постійно принижував мене, бували випадки, що він навіть руку на мене піднімав. Я скаржилася свекрусі, але та взагалі не реагувала, а коли ми до неї приходили в гості, то вона при всіх намагалася мене принизити, що я погана господиня, погано готую, що не гладжу одяг своєму чоловікові, хоча це було неправда. Удома чоловік починав мене ображати, принuжувати.

Читайте також: Аби хоч якось допомогти слонам їх замотували у теплі речі: на півдні Африки випав сніг

І ось моє терпіння лoпнуло, поки чоловіка не було вдома, я вивезла з квартири всі меблі, що купувала, зібрала свої речі і пішла від нього. Максим приходить додому, а вдома тільки його речі, які валяються на підлозі, я не брала меблі, які ми купували разом, а тільки свої. Він відразу ж подзвонив своїй дорогоцінній мамі, та прибігла до нас додому і давай кричати, що я невдячна тварюка, що для мене її син це був подарунок долі, почала вимагати, аби я всі меблі повернула назад. Я показала їй чеки, розплачувалася я за меблі зі своєї карти, вона рот закрила і пішла.

Чоловік телефонував, просив вибачити, але більше я вже це терпіти не могла. Був суд, нас розвели, хоча чоловік чинив опір, але я наполягла на розлученні. Минуло 2 роки, я зустріла молодого чоловіка, Артема, ми почали зустрічатися, а потім одружилися. Взяли квартиру в кредит, меблі у мене були, обставили, живемо ми добре, чекаємо поповнення, ми щасливі.

А колишній чоловік одружився на дівчині і думав, що у він буде себе так вести з усіма жінками, але не тут – то було. Коли він вдaрив її, вона спокійно пішла на кухню, взяла сковороду і дала йому по голові, а він і свідомість втратив. З цього дня він більше на свою дружину не те, що руку, голос боїться підвищити. І зі свекрухою вона швидко розібралася, так, що вони отримали те, що давно заслужили. Не забувайте, що палиця з двома кінцями і другий б’є сильніше.

Джерело

You cannot copy content of this page