fbpx

Лише за тиждень ЗСУ знищили 7 складів боєприпасів – Гуменюк

Начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону повідомила, що цього тижня вже знищено 7 складів боєприпасів окупантів.

“Склади з боєприпасами є одними з пріоритетних цілей нашої артилерії, зокрема і авіаційних ударів, оскільки це запаси, які ворог планував би використати проти наших підрозділів.

Вони намагаються розосереджувати ці запаси, оскільки вже відчули, що наші влучання точкові і абсолютно прицільні, але ми знаходимо місця нової дислокації й знову їх знищуємо.

Так, цього тижня знищено вже 7 складів боєприпасів. Я думаю, що це не завершення тижня, ще є кілька днів, ми ще встигнемо”.

Гуменюк сказала, що окупанти й далі намагаються будувати переправи на Херсонщині, оскільки мостами пересування неможливе.

“Вогневий контроль розповсюджується і на ці об’єкти. Після того, як вони будуть налаштовані, вони знову будуть пошкоджені”, – сказала вона.

Гуменюк зазначила, що ці переправні потуги не відповідають потужностям, які потрібні окупантам, але прямо не відповіла на питання чи українські військові їх знищують.

“Поки що це сюрприз”, – сказала вона.

Фото: скрін.

08/26/2022

You cannot copy content of this page