fbpx

Любовні комбінації знаків Зодіаку, відносини в яких рідко бувають щасливими

Якими б красивими і розумними не були представники певних знаків Зодіаку, відносини з ними рідко бувають щасливими – як би ви не старалися. І в цьому ніхто не винен: так розпорядилися зірки.

Овни: тримайтеся подалі від Раків

Ви занадто прямолінійні і говорите в обличчя, що думаєте. Нерідко самі ж пожинаєте плоди своєї чесності. Особливо, коли мова заходить про відносини з чутливим Раком, для якого така прямота – просто нестерпна. Справа в тому, що представники цього знаку не можуть не реагувати емоційно на сказане. А від вас, Овнів, дійсно ніколи не знаєш, чого очікувати в наступну хвилину.

До речі, вам теж непросто виносити Рака з його вічними простраціями і рефлексіями. А його звичка постійно говорити про почуття – просто виводить з себе.

Ви – такі, якими народилися. Тому завжди будете озвучувати думки вголос, навіть якщо це буде загрожувати відносинам з людиною, яку любите всім серцем. А Рак – ніколи не зміниться. Він буде страждати, тому що шукає в партнері насамперед плече, в яке можна уткнутися і поплакати, а не прямолінійного правдолюба.

Телеці: тримайтеся подалі від Стрільців

Коли ці два знаки з’єднуються в любовному союзі – бути пригодам. Їхнє життя – це справжня мильна опера, яка може тривати роками, але так і не закінчитися хепі-ендом. Ви, Тельці, занадто вперті, а Стрільці – занадто спонтанні і непередбачувані. Так що шансів на те, що вам вдасться досягти компромісу – дуже мало.

Одного бажання бути разом, як правило, недостатньо. Комусь із вас двох доведеться «наступити на горло власній пісні». І це точно не ви. І, швидше за все, не Стрілець. Так що ваша «санта-барбара», якщо не розбіжитеся відразу, може тривати вічно.

Близнюки: тримайтеся подалі від Дів

Ви володієте високим інтелектом і духовністю, тому партнер також повинен, що називається, відповідати. Тобто вміти підтримувати розмову на різні теми, причому розбиратися в усьому і цікавитися. І народжені під знаком Діви впоралися б із цим на відмінно, якби не були такі стримані. Вони не схильні проявляти свої емоції і ділитися тим, що думають, навіть з улюбленими людьми. На відміну від Близнюків, які запросто розповідають про всі свої міркування всьому світу.

Крім того, Близнюки без великих компаній і постійного спілкування – як риба без води. Діви ж навпаки – стримані, вважають за краще тишу і усамітнення.

Раки: тримайтеся подалі від Водоліїв

Ви не можете приховувати свої емоції, як би не старалися. Народжені під знаком Рака дуже емпатичні, всім співчувають і щиро впевнені, що всі люди повинні бути такими. Тобто втішати, підтримувати, надихати. Якщо бачать, що комусь погано – зупинитися і запитати, взяти за руку, обійняти.

Водолій ж – зовсім інший. Ні, він не байдужий і не жорстокий. Просто не любить емоційних сплесків. Коли представники цього знаку бачать, що комусь потрібна підтримка – губляться, не знаючи, що робити і якими словами втішати.

Леви: тримайтеся подалі від Овнів

Вас хлібом не годуй, але дай побути в центрі уваги і покрасуватися в променях слави. І це є каменем спотикання у відносинах з Овном. Справа в тому, що Овен – занадто конкурентоспроможний, щоб віддати вам пальму першості без бою. Він буде постійно змагатися і боротися. А коли переможе – без коливань зніме з вас корону і поставить на себе.

Вам, Левам, потрібен той, що буде підтримувати і захоплюватися, а не кидати виклик на кожному кроці. Хто в лісі господар, врешті-решт?

Діви: тримайтеся подалі від Раків

Ви досить критично ставитеся не тільки до себе, але і до інших людей. Адже тут немає нічого образливого, навпаки – вказує на помилки і промахи, які можна виправити.

А ось народжені під знаком Рака сприймають критику дуже болісно. Особливо, коли мова йде про творчість або поради «як жити». Навіть якщо він спершу не покаже цього, прірва між вами буде поглиблюватися з кожним роком. Але ж ви не можете не критикувати, чи не так? Так і народжені під знаком Рака не можуть не реагувати настільки гостро на кожне зауваження. Зірки …

Терези: тримайтеся подалі від Скорпіонів

Найбільше на світі ви любите, коли все гладко, всі щасливі і посміхаються. Ваша мета – уникнути конфлікту за будь-яку ціну. З’ясування відносин, звинувачення – все це вас дуже сильно лякає.

Народжені під знаком Скорпіона – зовсім інші. Вони обожнюють драми. Вони обожнюють загострення пристрастей і емоцій. Причому настільки сильно, що самі створюють їх на рівному місці, щоб додати фарб у життя.

Ви не зможете довго жити під шквалом настільки руйнівних емоцій. А Скорпіон не може без них. «Конфлікт інтересів» – у наявності.

Скорпіони: тримайтеся подалі від Левів

Ці два знаки Зодіаку мають дуже багато спільного, але … Справа в тому, що подібність не об’єднує вас, як не дивно, а навпаки – розводить по різні боки барикад. Як правило, ви не просто не погоджуєтеся в більшості запитань, а займаєте прямо протилежні позиції.

І Скорпіон, і Лев – занадто харизматичні і жагучі, щоб співіснувати мирно і тихо. Тому ви не заспокоїтеся до тих пір, поки не доведете партнеру, що сильніші, ще  краще розумніші. Це саме той випадок, коли люди хочуть бути щасливими і правими одночасно, що в принципі неможливо.

Стрільці: тримайтеся подалі від Козерогів

Для вас свобода – це все. Без неї ви не можете ні працювати, ні творити. А ось прагматичного і раціонального Козерога ваше бажання «літати, як птах» явно не влаштовує. Він відчуває себе спокійно і в безпеці, коли тримає все під контролем (як йому здається). А як проконтролювати птицю з Землі?

Козеріг ніколи не зрозуміє вашого прагнення до свободи, яке знаходить безглуздим. «Чого тобі ще не вистачає?» – ось так він бачить ситуацію. І як йому пояснити, як достукатися – нерозв’язне завдання.

Козероги: тримайтеся подалі від Овнів

Хоча ви обидва є самими справжніми трудоголіками і дуже старанні – це ніяк не об’єднує. Справа в тому, що народжених під знаком Овна дратує повільність і педантичність Козерога. Адже Овен звик все робити швидко – стільки ще справ і завдань попереду.

У вас, Козерога, зовсім інший девіз: «Терпіння і тільки терпіння». Як набратися терпіння Овну, який живе сьогоднішнім моментом, завжди готовий до пригод і звершень?

Як ужитися разом надзвуковому літаку і підводному човну – ще непроста задачка. Вирішити її вдається дуже небагатьом.

Водолій: тримайтеся подалі від Тельця

У вас неспокійна натура, і час від часу хочете радикально поміняти все в своєму житті. Для вас ці зміни і рух – просто необхідні. Народжені під знаком Тельця інші – вони віддають перевагу стабільності і терпіти не можуть змінювати те, що працює.

Цей знак просто недостатньо гнучкий і відкритий для ваших ідей. Так що вихід один: відмовитися від своїх ідей, або відмовитися від партнера-Тельця.

Риби: тримайтеся подалі від Водолія

На перший погляд, може здатися, що ви просто створені одне для одного. І так воно і є, якби не одне «але»: ваші емоції – занадто драматичні для прямолінійного Водолія.

Народженим під знаком Риб потрібен партнер, який завжди і з готовністю вислухає і буде поруч. Той, хто заспокоїть, зрозуміє, підтримає. Водолії ж занадто непостійні, щоб надати вам весь «спектр послуг».

Хтось один з вас повинен змінитися, або страждати будуть обидвоє. Чи готові ви на такі жертви заради любові? Кожен робить свій вибір …

You cannot copy content of this page