fbpx

Любовний гороскоп на сьогодні для всіх Знаків Зодіаку

Сьогодні зорі прояснять свідомість, логічність та прогнозованість. Це стосується і кохання – подивіться незасліпленим поглядом на свого обранця, а людям сімейним варто об’єднатися і подумати про спільні цінності, інтереси та плани.

Овен. Сьогодні у вас всі шанси зустріти кохання, тільки зачарувати його прийдеться своїм інтелектом, а не зовнішністю. А далі обраниць розгледить все інше, просто таке інтелектуальне знайомство має всі шанси перерости в роман.

Телець. Зазвичай, ви дуже практичні та передбачувані, але сьогодні варто помріяти про принца чи принцесу. Вашу стриманість слід відпустити і з людиною, з якою ви давно в стосунках – приємні дрібнички і відкрите серце ваші головні козирі.

Близнюки. Сьогодні вам варто придивитися до своїх стосунків – чи справді там все так сонячно і веселково. Можливо, ви вже давно закриваєте очі на речі, які не хочете бачити, але відчуваєте інтуїтивно, що проблема є.

Рак. Сьогодні вам варто знайти баланс між своїми бажаннями та бажаннями партнера. Інколи варто піти на поступки не лишень і дрібничках. Ви здивуєтеся, як багато отримаєте, коли з щирим серцем підете на поступку.

Лев. Сьогодні ваше почуття гумору врятує ваші стосунки – чомусь сварки з коханою людиною йдуть одна за одною. Та й на колишні стосунки вам, ніби, відкриються очі – ставтеся до життя легше.

Діва. Ваш обранець сьогодні геть пуститься берега – і виглядаєте ви не так, і з зовнішністю проблеми та й готуєте несмачно. Не варто брати це близько до серця, а натякніть, що й ваш обранець далекий від ідеалу і кохання переможе!

Терези. Вам доля приготувала несподівану зустріч. Варто придивитися, чи людина й справді розуміє вас з пів слова, чи ви собі це навіюєте. Тому не поспішайте з висновками і пізнайте людину краще.

Скорпіон. Ваша черствість і постійна зайнятість сьогодні має поступитися звичайному уважному ставленню до близької людини. Вона захоче вам відритися і скаже доволі цікаві речі. Не відмахуйтеся, бо відштовхнете її від себе.

Стрілець. Ваші романтичні стосунки ви піддасте критиці. Щось вас не влаштовує і ви вирішите покласти цьому край. Розум вам каже одне, але зірки радять дослухатися до серця.

Козоріг. Вами сьогодні маніпулюватимуть явно і приховано. Це стосується і романтичних стосунків. Тому не варто йти на поступки, а запитати себе – кому це треба, мені чи йому. Краще відкладіть рішення на потім, якщо чітко не відповіли собі на ці запитання.

Водолій. Сьогодні вам захочуть порадити щось про ваші стосунки – плітки, чутки і власна думка. Варто прислухатися до слів, але висновки зробити самому, бо це ваші стосунки і ви краще знаєте. Як вам краще.

Риби. Сьогодні вам варто помовчати аби почути кохану людину. Вона і так знає все, що ви їй скажете, а от відкритися їй таки важко. Тому уважно слухайте і робіть висновки.

Фото: колаж.

You cannot copy content of this page