fbpx

Любовний гороскоп на тиждень з 9 по 15 березня 2020 року для всіх знаків зодіаку

Вплив планет в середині березня може похитнути нашу любов, але це не біда, а проблема, яка потребує вирішення. Нехай вас не засмучує наявність труднощів: астрологи підкажуть шляхи виходу зі складної ситуації.

В середині березні вплив активної Венери посилить чуттєву сторону любові. Спілкування з партнером, душевна близькість в найближчі дні принесе чимало позитивних емоцій. Навіть успіхи в справах більшою мірою залежать від можливості поспілкуватися з коханою людиною, ніж від кількості зусиль і часу, витрачених на досягнення цілей. Небесні світила обіцяють успіх в любовних починаннях, але радять пам’ятати про неполадки в особистому житті. Якщо з колишніх відносин все ще тягнеться шлейф невирішених проблем, зараз саме час «рубати хвости» і зупиняти потоки негативу, інакше вони вирвуться назовні.

Овен

Овни проведуть тиждень в тумані. Зустріч з ними на вузькій стежині може комусь дорого обійтися. А все тому, що їх свідомість виявиться затуманеною: звідкись нагрянуть ревнощі, підозрілість, нерішучість. Астрологи пропонують навести різкість і не думати про підтексти. Добре в моменти занепокоєння переключитися на творчість, читання, прогулянки, щоб не нервувати ні партнера, ні себе.

Телець

Тельцям доведеться на цьому тижні уважно перевіряти інформацію, яка надійде від партнера, батьків. Всесвіт попереджає про загрозу обману з боку близьких людей. Можливо, людина піде на брехню неусвідомлено, просто намагаючись приховати минулі грішки. Відносини зараз залежать від адекватної реакції, тому не варто спускати злість на близьких, краще знайти час і обговорити всі проблеми, які заважають рухатися далі.

Близнюки

Весна закрутить голову Близнюкам. І для них це може закінчитися романом на стороні, на роботі чи навчанні. Керівник, куратор, колега або близький друг – хтось здасться шалено привабливим. До мурашок. Зірки не проти романтики, але тільки в тому випадку, якщо від цього ніхто не постраждає. Сімейним людям не варто грати в подвійні ігри, краще закласти основу для міцного тандему споріднених душ.

Рак

На цьому тижні астровпливи схилять Раків в сторону чуттєвості і ніжності. Це можна вважати відмінною новиною – навіть самим ідеальним відносинам часом потрібна нотка різноманітності. Але варто приготуватися до того, що доведеться вкладати у відносини значну енергію. У спілкуванні з партнером потрібно бути більш зосередженими та уважними: якісь речі можна просто не зрозуміти, а потім це може негативно позначитися на відносинах.

Лев

Левів можуть зацікавити дивні питання, до яких не було діла ще тиждень тому: теми містики, вічності, реінкарнації, кармічних відносин. Лякатися не варто, час від часу такі думки відвідують всіх. Головне, не залишати кохану людину без уваги і не докучати дивними запитаннями. Зірки подарують імпульс до подальшого розвитку роману. Запасайтеся гарним настроєм і вперед, на подвиги в ім’я любові, відносин, спільного щастя.

Діва

Дівам зірки приготували тиждень рішення проблем і разрубания вузлів. Всі наявні проблеми, на які закривалися очі, стануть помітнішими, серйознішими, складнішими. Якщо у коханої людини є що сказати – це буде висловлено вголос, різко і на підвищених тонах. Експерти радять не втрачати контроль і періодично включати опцію «переоцінка фактів».

Терези

На цьому тижні, згідно з гороскопом, у Терезів зросте чарівність, з’явиться бажання свободи, схильність до флірту і перебору варіантів. Астрологи не виключають факт того, що в середині тижня з’явиться хтось новий, цікавіший наявного партнера. Але почуття і бажання можуть виявитися помилковими. Тому не варто ставити під удар усталені відносини заради скороминущої інтриги. Зате одиноким Терезам зірки радять сміливо йти в бій.

Скорпіон

Скорпіонам в середині березня варто пам’ятати, що любов – це не тільки романтика і щастя, а й духовна гармонія. Гуляти по скверах і парках прекрасно, але є і інша сторона відносин, яка зараз дуже потребує уваги. Астрологи радять зробити акцент на підтримку партнера і конкретні докази почуттів. Відкривається дуже важливий етап. Як Скорпіони його почнуть, так і буде в майбутньому.

Стрілець

Юпітер, планета успіху і нових можливостей, підтримає Стрільців на цьому тижні. Це дуже хороші новини. У почуттях з’явиться легкість і новизна, правда, ближче до вихідних. До цього доведеться миритися з багатьма неприємними обставинами. Кращою лінією поведінки, за словами астрологів, стане ніжність, турбота і увага, проявлені до коханої людини. Ці якості потрібно проявити максимально яскраво, щоб не виникло сумнівів у щирості почуттів.

Козеріг

Кажуть, життя – це те, що відбувається, коли були зовсім інші плани. На цьому тижні якісь сімейні справи і побутові клопоти можуть зіграти з Козерогами схожий жарт. Є загроза зіткнутися із затяжним конфліктом і його ускладненнями. Астрологи радять проявити не тільки силу волі, а й терплячість. Любов в березні примхлива, і її доведеться завоювати. Зате ближче до вихідних з’явиться динаміка, натхнення і щасливі події.

Водолій

Головне для Водоліїв на цьому тижні – не потрапити в неприємну ситуацію через свою довірливість і легковажність. Тому нагадуємо що є речі не можна обговорювати зі сторонніми. Все інше можна: можна закохуватися, можна знайомитися, можна зміцнювати відносини, можна навіть піти з головою в пошуки гармонії. Головне – бути обережніше і нікому не розкривати особисті секрети.

Риби

Фантазії Риб може позаздрити будь-який письменник, що вони тільки не придумають, коли їм страшно, сумно або самотньо. Але будувати повітряні замки не варто, краще включитися в реальність: Всесвіт буде посилати підказки. Навколо Риб на цьому тижні буде багато приємних подій, порад і знаків, які підкажуть, як налагодити особисте життя. Тому варто боротися із зайвими думками, щоб ті не відволікали від головного.

You cannot copy content of this page