fbpx

Любовний гороскоп: що чекає знаки Зодіаку в 2019 році

Новий 2019 рік виглядає сповненим подій на всіх фронтах. Успіх супроводжуватиме знаки Зодіаку і на любовному фронті, якщо ви прислухаєтеся до порад зірок, розповідає Сегодня.

Вашій увазі любовний гороскоп для всіх знаків зодіаку 2019 року.

Овен

Один з небагатьох знаків-максималістів у стосунках, яким важко даються півтони. Ви жадаєте все або нічого, зациклені на пошуку ідеалу. На жаль, в новому році в житті Овнів не передбачається кардинальних змін. Все буде йти по накатаній: якщо відносини склалися – вони зміцняться і стануть стабільними; якщо їх не було – зірки не віщують доленосних зустрічей. Не засмучуйтесь! Ваше завдання в 2019 – навчитися цінувати те, що маєте, не поспішати з висновками про людей, звертати увагу на зміст відносин, а не показну картинку.

Тілець

2019 року цьому сентиментальному упертюху зірки дають зелене світло – вони будуть благоволити в усіх любовних починаннях. Велика ймовірність зустріти другу половинку, створити міцну родину та офіційно оформити союз. Якщо ви довго не могли поставити крапку у важких відносинах – час це зробити, почавши життя з чистого аркуша. Не соромтеся вираження почуттів, впустіть трохи ризику в звичний хід життя, довіртеся інтуїції. І не бійтеся внести в записну книжку нові цікаві контакти!

Близнюки

Цьому знаку зодіаку більше за інших потрібен чуйний уважний партнер, який зможе зрозуміти їх з півслова. Любовний гороскоп на 2019 рік для Близнюків обіцяє багато яскравих емоцій, нових знайомств і вражень, які за підсумками так і не виллються в щось довготривале. Ви будете популярні у протилежної статі, на вас будуть будувати серйозні плани, але не поспішайте зі шлюбом, відклавши цю мить до наступного року. Якщо заміж кортить – краще пов’язати долю з представниками земних знаків.

Рак

В системі цінностей цього знаку перше місце посідає кохання, він звик будувати життя, прислухаючись до відгуку душі. Втім, 2019 не обіцяє Раку яскравих любовних переживань. У пріоритеті будуть кар’єра, навчання, подорожі, але не романтика. І це не так погано! Якщо ви обзавелися родиною – все буде йти в звичному ритмі, ніяких неприємних сюрпризів, зрад, розчарувань. Партнер стане вашим надійним тилом і підтримкою. Ваше ж завдання – не вередувати через відсутність близькості, але ініціювати її самостійно. Особливо для цього підійде осінньо-зимовий період.

Лев

Якщо в попередні роки на любовному фронті нічого не ладналося, 2019 винагородить вас за всі страждання. Свиня обіцяє Левам зустріч з людиною, яка змінить життя на краще, несучи йому безліч приємних сюрпризів – фінансовий успіх, творчу реалізацію або рішення давніх проблем. Цілком реально укладення шлюбу, який послужить прикладом для оточуючих (для цього краще звернути увагу на Діву, Стрільця і Козерога). І ще порада – подкорегуйте список ваших вимог, відмовившись від завищених очікувань. Тільки так буде шанс не втратити удачу.

Діва

Цей знак небайдужий до того, що про нього думають оточуючі, як вони оцінюють його стиль життя, досягнення, партнера. На жаль, подібна залежність негативно позначається на відносинах. Любовний гороскоп радить Діві навчитися 2019 року незалежного мислення, позбувшись зайвого перфекціонізму. У вас є всі шанси влаштувати особисте життя. 2019 обіцяє доленосні зустрічі зі старими знайомими, які можуть обернутися виграшним квитком! Важливо не боятися переходити від порожнього флірту до повноцінних серйозних стосунків. Тільки так ви знайдете птаха удачі.

Читайте також:
Гороскоп на 2019 рік: астрологи розповіли, що Жовта Свиня готує знакам Зодіаку

Терези

Це один з небагатьох знаків, які 2019 можуть зовсім розслабитися і довіритися течії. Так, ви звикли все тримати під контролем, але настав час відпустити віжки і збирати плоди. Рік обіцяє бути успішним у всіх починаннях. Ви будете ласим шматочком майже для всіх знаків. Але особливу увагу краще звернути на Рака і Скорпіона, які ідеально підходять для створення довготривалих відносин. Насичуйтесяся загальною увагою і не бійтеся приймати рішення, продиктовані емоціями, – всі ваші дії цього року з 90% ймовірністю обернутися удачею.

Скорпіон

Головна проблема цього знака 2019 – прагнення до придушення свого партнера. Найпотужніша енергетика Скорпіонів часто спрямовується не туди. Замість створення романтики, вони прагнуть маніпулювати половинами, нав’язувати їм своє бачення ситуації, що призводить до неминучих конфліктів і розчарувань. Не поспішайте брати в руки кермо влади. Вчіться бути терпимішими і зрозумійте, тільки так ви зможете залучити в своє життя кохання. Втім, зірки не обіцяють особливих змін на цьому терені. Хіба що ви зустрінете Терези, які захоплять вас своєю кипучою енергією.

Стрілець

Як показують зірки, переломний етап на любовному фронті для цього знаку зодіаку відбудеться в весняно-літній період. До Стрільців раптом прийде усвідомлення, що тиха сімейна гавань нітрохи не гірша бурхливого iнтuмного життя. І вони захочуть стати розсудливими. 2019 подарує Стрільцям надію на стабільні відносини (що особливо реально під час спілкування з Овнами і Тільцями). Ви зможете поставити крапку в виснажливих зв’язках і зробити правильний вибір. Шлюб, укладений цього року, обіцяє бути міцним і гармонійним, ви будете відчувати настрій і думки партнера на відстані.

Козеріг

Новий рік стане для цього знаку роком експериментів і самопізнання. Буде шанс налагодити особисте життя за умови, що Козеріг зможе виділити час на відпочинок і розваги, послабивши кар’єрні амбіції. Реально створити родину, спробувати на смак горезвісний “домашній затишок”, але доведеться відмовитися від старих звичок. Особливу увагу краще звернути на вільних Дів, Овнів і Риб. Не бійтеся змінювати плани, спілкуватися з людьми, чиї погляди і інтереси суперечать вашим. Ніколи не знаєш, де знайдеш свою половинку!

Водолій

Любовний гороскоп на 2019 рік не обіцяє цьому знаку кардинальних змін в статусі – одинаки так і залишаться одинаками. Причини такої “несправедливості” криються в поведінці Водоліїв, які надають перевагу мріям, а не реальному життю. Вам важко зважитися на щось серйозне, подолати внутрішню інертність, довіритися, занадто міцно ви тримаєтеся за свої ілюзії. Єдині знаки, яким під силу хоч якось змінити це положення – Раки і Діви, які будуть поважати вашу свободу та особистий простір, не надто кваплячи події.

Риби

Сильна інтуїція цього знаку не підведе. Любовний гороскоп 2019 року обіцяє Рибам неймовірний успіх. Якщо у вашому житті давно назріло питання розлучення – все вийде легко і без зайвого нервування. На зміну відносинам, що вичерпали себе, прийдуть нові, які виявляться набагато щасливішими! Цілком ймовірно, що партнер кардинально змінить ваш звичний життєвий уклад – змусить переїхати, підкине нову роботу або послужить поштовхом для зміни кола спілкування. Не бійтеся, це спричинить зростання і розвиток. Особливу увагу краще звернути на знаки Повітря і Води, тримаючись подалі від неспокійних вогненяних представників.

You cannot copy content of this page