fbpx

Люди, що ховаються в бомбосховищах «Азоту» будуть в ролі заручників для росіян після відступу ЗСУ – Гайдай

У разі окупації Сєвєродонецька люди, які ховаються від обстрілів у бомбосховищах заводу “Азот”, стануть заручниками російських загарбників, українські військові не відкидають можливості відходу на нові більш укріплені позиції.

Голова Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай у четвер, 23 червня, спрогнозував долю людей в бомбосховищах «Азоту». На його думку, вони стануть черговими заручниками для росіян.

“У разі окупації Сєвєродонецька люди, що ховаються в укриттях “Азоту”, стануть заручниками росіян. Вихід буде лише на окуповану частину Луганської області”, – вважає Гайдай.

За даними військових експертів росія кинула усі сили, щоб окупувати всю Луганську область найближчим часом, бої тривають на усіх напрямках.

“У Сєвєродонецькій промзоні вже зруйновано багато захисних споруд, не виключаємо можливості відходу на нові більш укріплені позиції”, – додав він.

Гайдай повідомив, що на нещодавно окупованих територіях російські загарбники вже почали так звану “фільтрацію”.

“Полюють за активістами та людьми, причетними до військової справи, у полі зору також родичі таких категорій людей. Чоловіків змушують йти воювати проти України”, – написав глава ОВА, передає Новинарня.

Фото: novynarnia.

06/24/2022

You cannot copy content of this page