fbpx

Магія чисел: коли ти зустрінеш кохання згідно нумерології

Виявляється, за допомогою дати народження можна розрахувати, коли і як ти зустрінеш свою другу половинку.

У шаленому ритмі життя в епоху віртуальної реальності, все частіше виникає питання: де знайти свою половинку? Сайти знайомств рясніють анкетами неадекватних претендентів, в подорожі їздять компаніями і парами, в театр теж поодинці мало хто ходить. Коли ж, за яких обставин є шанс зустріти свою любов? У цьому питанні нам допоможе розібратися наш експерт.

Цифри дають нам підказки протягом всього нашого життя. Головне – вміти ними користуватися. Дізнавшись число дати народження, ми можемо дізнатися багато про характер людини, розрахувавши квадрат Піфагора, визначити її призначення, професійні задатки, таланти та вподобання. В нумерології існує і таке поняття, як число кохання. Для кожного воно своє. Знаючи його, ми можемо зрозуміти, коли, а вірніше, за яких обставин людині простіше всього зустріти свою долю.

Розрахунок формули кохання

Складаємо всі цифри дати вашого народження. Приклад: 19.01.1996. 1 + 9 + 1 + 1 + 9 + 9 + 6 = 36. Тепер нам треба дізнатися, який це був день тижня. У нашому випадку це п’ятниця, п’ятий за рахунком. До суми дати народження додаємо 5: 36 + 5 = 41. І складаємо отримане двозначне число: 4 + 1 = 5. Це і є число любові для людини, народженої в розглянуту нами дату.

число 1

Один – це завжди впевненість, лідерство і амбітність. Не дивно, що більшу частину часу власники одиниці проводять на роботі, будують успішний бізнес, просуваються по кар’єрних сходах. Тут же і знаходять свою любов. Дух суперництва, властивий їм в професійній сфері, присутній і в особистих відносинах. Тут важливо вміти поступатися один одному, не ставити спортивний інтерес вище взаємоповаги.

число 2

Вирушаючи в подорож, будьте готові до романтичної зустрічі, адже саме в поїздці вам судилося познайомитися з коханою людиною. Ви можете не відразу розгледіти свою долю, не чекайте, що у вашому серці йокне, і не уникайте нових знайомств. Адже одне з них з часом переросте в справжню любов. Якщо ви не можете дозволити собі часто подорожувати, пам’ятайте: доля вас може наздогнати в будь-якій поїздці, навіть якщо ви пересуваєтеся з одного кінця міста в інший.

число 3

Володарі трійки – романтики в душі. З дитинства вони малюють собі варіанти знайомства майбутнім обранцем. При цьому завжди в їх фантазіях присутні квіти, ресторани, дорогі подарунки і взаємні почуття. Це мрії, на ділі все буде виглядати банально. Познайомитися вони можуть на вулиці, в магазині, через спільних друзів, але ніяк не на березі океану. Спочатку новому знайомству вони не надають значення, адже в підсвідомості момент зустрічі повинен виглядати інакше.

число 4

Любов прийшла, звідки не чекали. І коли ви найменше думали про неї. Доля зводить вас разом в самих непередбачуваних місцях. Здавалося б, ви просто вирушаєте на прийом до лікаря або сідаєте в попутну машину. Ваш роман обіцяє бути пристрасним і незабутнім. І навіть якщо він виявиться швидкоплинним, ви довго будете згадувати про пережиті емоції.

число 5

П’ятірка – символ міцних сімейних відносин. Швидше за все, у вас має бути довге спільне життя. Свого судженого ви будете знати задовго до початку романтичних відносин. Не виключено, що він випускник вашої школи, з яким ви зустрілися через п’ять років після її закінчення. Або колишній колега, з яким випадково зіткнулися в метро і розговорилися по душах.

число 6

Шістка – цифра непроста. Вона готує для вас гарне знайомство, однак відносини будуть тернистими, зі сценами ревнощів і взаємними докорами. Знайомства чекайте на урочистому заході, весіллі, ювілеї. Між вами відразу пробіжить іскра. Це буде те, що називають коханням з першого погляду. Не виключено, що непорозуміння змусить вас розлучитися на час, але потім ви знову будете разом.

число 7

Володарі сімки найчастіше однолюби. Тому нерідко стають учасниками любовного трикутника. Їх обранець, швидше за все, вже не вільний, але їм складно взяти себе в руки і переключитися на інші варіанти. Люди з числом любові 7, готові домагатися свого до кінця. Якщо їм вдається закохати в себе партнера, їх союз буде вдалим і довгим.

число 8

Віртуальний світ вам в поміч! Якщо інші в пошуках знайомств в інтернеті натикаються на неадекватних, ошуканців або шахраїв, вам будуть потрапляти вельми привабливі варіанти. Розпочнеться все банально, з невигадливого листування, після чого ви зважитеся на зустріч. Відносини будуть цікавими, але не простими. Все ж вам треба буде пройти етап притирання в реальному житті.

число 9

Володарям дев’ятки не уникнути службового роману. Вони дуже вибагливі, але ж саме на роботі є можливість придивитися до людини, дізнатися його позитивні сторони. Не виключено, що обранець буде вище за статусом. Звичайно, в цьому випадку непросто перейти грань корпоративного спілкування, проте в неформальній обстановці ви станете один до одного на крок ближче.

You cannot copy content of this page