fbpx

Макарони з сиром, ковбасою та болгарським перцем (30 хвилин, рецепт з однієї сковороди)

Ці макарони з сиром на сковороді – ідеальна сімейна вечеря у будній день, тому що вони готуються всього за 30 хвилин і готуються на одній сковороді!

У цьому рецепті все готується в одній сковороді: ковбаса, болгарський перець і навіть макарони! Прибирання після вечері дуже просте! Ця страва стане улюбленою у вашій родині!

Я готувала ці макарони кілька тижнів тому як обід на роботу – і це було так смачно та легко!

Складові(на 6 порцій)

400 грамів свинячої ковбаси

2 болгарських перці, нарізаних кубиками

250 грамів макаронів(у мене ріжки)

500 мл соусу маринара(томатний соус з прянощами)

500 мл води

1 склянка вершкової суміші(вершки+молоко)

⅓ склянки сиру моцарела

Як приготувати макарони з сиром на сковороді

Спочатку почніть готувати ковбасу на середньому вогні у великій сковороді, допоки м’ясо не стане рум’яним. Злийте жир. Потім додайте нарізаний кубиками солодкий перець:

Потім додайте сирі макарони, соус маринара(Соус маринара — томатний соус, який зазвичай роблять з помідорів, часнику, пряних трав та цибулі. Він може включати додавання оливок та спецій) та воду:

Довівши до кипіння; зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть під кришкою близько 20 хвилин, доки макарони не стануть м’якими, періодично помішуючи. Додати 1 склянку вершкової суміші(половину склянки молока і половину склянки густих вершків), посипати сиром і добре перемішати. Зніміть з вогню, накрийте кришкою і дайте настоятися близько 2 хвилин чи поки сир не розплавиться.

You cannot copy content of this page