fbpx

Макс Гордєєв розповів, чим обернеться для України так звана “часткова” мобілізація в росії

Макс Гордєєв, один з найвідоміших в Україні екстрaсенсів, розповів, чого варто очікувати кожному Українцю від оголошеної в росії так званої “часткової” мобілізації.

Своїм передбаченням майбутнього він поділився у відео, яке опублікував на своєму YouTube-каналі.

Цитуємо:

“Для них ця ситуація підвішена. В першу чергу. Друга карта, яка випала, блокована, тобто інформація якось не сформувалася, але нічого Україні вона не зробить. Випадає і карта справедливості. Тобто справедливість на нашому боці”.

Окремо Макс Гордєєв наголосив на тому, що небезпека для українських міст зберігається високою. За його словами, особливо непросто буде саме Харкову:

“Всі ті, хто думає, що знову буде мобілізація, що вони прийдуть, що вони десь там під Білоруссю, і що вони якось там будуть намагатися нападати, так, будуть намагатися, будуть нападати. Але найбільше постраждати від цього може Харків. Проте не потрібно боятись, бо ті люди, які дійдуть до наших кордонів вони там і поляжуть. Вони нічого не зможуть зробити, усе буде добре, я бачу позитивні вібрації”.

Макс Гордєєв укотре сказав, що все буде добре в Україні і запевнив, що мобілізація не допоможе росії і на ситуацію не вплине.

04,10.2022.

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page