fbpx

Максакова розповіла про стосунки з замовником вбuвства чоловіка

Російська оперна співачка Марія Максакова, яка після смeрті чоловіка, екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, залишилася жити в Києві, заявила, що давно не підтримує зв’язок з замовником вбuвства Володимиром Тюріним.

“Я перестала з ним розмовляти не після слів Юрія Луценка (про результати розслідування ред.), А в той момент, коли як потерпіла була частково ознайомлена з ходом розслідування”, – розповіла вона в ефірі телеканалу “112 Україна”, передає “Гордон“.

Максакова підкреслила, що в Росії “прекрасно знають”, що Тюрін замовив вбuвство Вороненкова, і це їй підтвердили знайомі.

“У мене збереглися приятельські стосунки з вельми невеликою кількістю людей, але все-таки збереглися. Звичайно, я почала по своїх каналах з’ясовувати. Логічно, що в такій ситуації людина починає бити на сполох і намагається з’ясувати все, що можливо. Кого б я не питала, всі мені про це говорили”, – сказала екс-депутат Держдуми.

За її словами, вона довго отримувала пoгрoзи від Тюріна, який пересилав їх через номер свого охоронця, поки не заблокувала його.

 

Читайте також: “Хлопець почав зaдихaтися і синіти”: на Львівщині через лікарську помилку після двох зупинок сeрця пoмeр 16-річний хлопець

You cannot copy content of this page