fbpx

Максим попросив Оксану тимчасово поїхати до батьків, адже питання з сином потрібно було вирішувати і терміново. І тут дівчина зробила найбільшу помилку в житті – поїхала таки

Скільки себе пам’ятає Максим, йому не щастить з дівчатами. У школі вони не звертали на нього уваги. Коли навчався в інституті, познайомився з Жанною. Думав, що на все життя, але коли з’явився син Тимофій, дівчина пішла від нього. Максим виховує сина один. Допомагала мама.

З дівчатами знайомитися не намагається. Як тільки дізнаються, що у нього є син, відразу зникають з поля зору. Мама намагається його знайомити з дочками своїх подруг, але Максиму нецікаво. Іноді, аби зробити приємне мамі, йде з нею на звані обіди, але не більше. Продовжень не буває. Тому чоловік сприймає мамині спроби як щось звичайне. Але вона не здавалась і все ж вірила у те, що одного разу знайде йому дівчину. Так і сталось, власне.

Одного вечора, коли мама попередила, що йдуть на вечерю до чергової подруги, Максим лише посміхнувся, але не став заперечувати. За столом сиділа дівчина, на яку чоловік лише глянув — і не зміг відвести очей. У ній йому подобалося все, зачіска, посмішка, як розмовляє, як одягнена. Вечір пролетів наче одна мить. Цікаві розмови заволоділи увагою Максима. В голові тільки й крутилося, як привернути увагу Оксани. Коли прощалися, домовилися зустрітися на другий день.

Того вечора Максим чекав, як ніколи в житті. Купив квіти, коробку цукерок і немов на крилах полетів на побачення. Все пройшло добре. Оксана виявилася цікавою, дотепною дівчиною. Розповіла, що навчання закінчила, шукає роботу. Хоче залишитися в своєму місті, але якщо не знайде, буде їхати в інше.

Наступного дня Максим запропонував зустрітися в парку біля атракціонів. Такий вибір здивував Оксану, але вона погодилася. Чоловік вирішив, що прийде з сином. Дуже сподобалася йому Оксана, тому хоче вирішити питання з самого початку. Якщо не піде у обрій, то будуть зустрічатися, якщо ні, то він буде менше турбуватися, що у них нічого не склалося.

Тимофій зрадів татовій пропозиції покататися на атракціонах. Хлопчику шостий рік йшов. Тому такі забави його радували. Коли прийшла Оксана, Максим з сином вже чекали її. Дівчина привіталася і заговорила з Тимофієм. Максим був приємно здивований, що Оксана не відвернулася, коли дізналася, що у нього є син.

Вечір провели добре. Хлопчику сподобалася тітка Оксана, і він просив її піти до них додому разом. Всі засміялися. Максим вперше сподівався, що у нього буде майбутнє з цією дорогою для нього дівчиною. Іноді він відчував сором за те, що не попередив тоді Оксану і прийшов із сином. Але потім зрозумів, що, мабуть, так і треба робити.

Уже рік, як вони живуть разом. Тимофій називає дівчину мамою. Максим любить Оксану. Навіть лячно йому уявити, що було б, якби тоді відмовив мамі, і не пішов на звану вечерю. Живуть окремо. Мама часто відвідує їх. Нещодавно вони повідомили приємну новину. Скоро у Тимофія з’явиться сестричка.

І саме цієї миті у їхньому житті з’явилась Тетяна. Чи то в неї життя не склалось, чи й справді розкаялась, але жити молодим спокійно не давала. Тимофія активно на свою сторону переманювала, розповідаючи сльозливу історію про те, як його у неї забрали і як довго вона його шукала.

Тимофій змінився настільки, наскільки узагалі може змінитись семирічна дитина. Оксана перестала з ним справлятись, втім, як і максим із мамою. Хлопчик хотів жити з мамою. Рідною мамою, а не чужою жінкою, яка ніколи його мамою не стане.

Максим попросив Оксану тимчасово поїхати до батьків, адже питання з сином потрібно було вирішувати і терміново. І тут дівчина зробила найбільшу помилку в житті – поїхала таки.

Там вона чекала свого Максима майже три місяці. Він телефонував усе рідшеі рідше. А згодом зателефонувала свекруха і попросила прощення за себе і за сина.

— Твоє дитятко уже з’явиться на світ і звикне до того, що батько житиме окремо. А наш Тимоша… Ти не змогла стати його мамою, прости. У тому нема твоєї вини, так склалось. Вони ж сім’я. Ти повинна зрозуміти і простити. так всім буде краще і легше.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page