fbpx

Маленькі секрети в догляді за шкірою від жінок королівської родини. Доступно, а головне -натурально

Представниці монарших сімей нерідко стають зразками наслідування для мільйонів жінок по всьому світу – як щодо модного гардероба, так і по відношенню до краси. Джерело

Жінки з королівських сімей мають можливість співпрацювати з найталановитішими стилістами, візажистами та косметологами планети, адже їх головне завдання – виглядати максимально доглянуто.

Читайте також: НІКОЛИ НЕ ЗАБУВАЙ, ЩО ЇЗДЯТЬ ТІЛЬКИ НА ТИХ, ХТО САМ ПІДСТАВЛЯЄ СВОЮ ШИЮ. 9 ЗАПОВІДЕЙ СПРАВЖНЬОЇ ЖІНКИ

Секрет бездоганної сяючої шкіри герцогині Кембриджської, за даними достовірних інсайдерів, криється в використанні інтенсивних процедур для шкіри з бджолиною отрутою.

Відомо, що за шкірою Міддлтон доглядає Дебора Мітчелл – косметолог, яка працює з голлівудськими зірками і членами королівської сім’ї. Вона розробила маску з бджолиною отрутою апитоксином, яка ефективно усуває зморшки і вирівнює шкіру – саме цей  засіб став фаворитом герцогині.

Американська актриса Меган Маркл, яка після весілля з британським принцом Гаррі стала герцогинею Сассекською, не приховує, що є володаркою проблемної шкіри. Найефективнішим засобом для догляду за шкірою вона вважає звичайне масло чайного дерева:

«Єдиний засіб, без якого я ніколи не відправилася б в подорож – це масло чайного дерева. Це, звичайно, зовсім не гламурний засіб, але, якщо у вас раптово вискочив прищ, або вас вкусив комар або ви просто чимось порізaлися, ці маленькі універсальні ліки, які до того ж недорого коштують, стануть справжнім порятунком», – говорить вона.

Візажист леді Ді, Мері Грінвелл одного разу повідомила, що її зоряна клієнтка віддавала перевагу класиці – як в макіяжі, так і в догляді за шкірою.

«Вона слідувала простим трьом правилам – очищуй, тонізуй, зволожуй. Вона ніколи не дозволяла собі лягати спати з косметикою і завжди очищала шкіру.

Діана також приділяла особливу увагу зволоженню шкіри і використовувала інтенсивні зволожуючі засоби, як мінімум, два рази на день. Зараз, якби вона була жива, вона напевно була б прихильницею сироваток миттєвої дії і сонцезахисного крему», – каже візажист.

You cannot copy content of this page