fbpx

Мало хто знає про цю молитву, але вона працює: її потрібно прочитати один раз на рік

Молитва здатна творити дива. Незалежно від того, в якій ситуації людина взиває до Всевишнього, вона допомагає отримати захист на весь рік. Слова християнської молитви вбережуть від негативного впливу, не пустять в будинок різні напасті.

Пропонуємо вашій увазі текст цієї сильної молитви.

Сподівання на краще.

Серед багатьох християнських молитов, які знайомі нам з дитинства, є одна, про яку на сьогоднішній день мало хто знає. А між тим вона існує і має потужну силу.

Ця молитва – чудодійний оберіг. Вона дієва для того, хто свято вірить в силу слова. І розуміє, що таке звернення до Творця повинно бути щирим і йти від серця.

Звернення до ангела свого народження не вимовляють щодня, до цього представника Світлих Сил звертаються нечасто – раз на рік. Важливо не пропустити цей момент! Як же слід читати молитву?

Сильна молитва.

Щоб звернення було почуто Світлими Силами, його читають, тільки вставши з ліжка. Кожне слово має звучати щиро, йти від серця!

Молитва “Ангел мого народження”.

Ангел мого народження. Пішли мені своє благословення, від біди, горя позбавлення, від ворогів моїх, від обмови і хули марної, від хвoрoби раптової і стрaшної, від вістря в темряві, від отрути в чаші, від звіра, від погляду Ірода і війська його, від гніву і покарання, від вічного холоду і вогню, від голоду і чорного дня – Спасе, збережи мене. Коли прийде мій останній день, Ангел мій, прибудь зі мною. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Саме такі слова, звернені до Ангела, допоможуть огорнути людину захисної аурою, дарованою нам згори. Чому б не скористатися такою можливістю, щоб спробувати поліпшити своє життя? Це точно не зашкодить, спробуйте!

You cannot copy content of this page