fbpx

Мама мені каже: «Не будь нерозумною, виходь за нього, поки пропонує». Я і сама розумію, що молодість і краса не вічні, і пора визначатися. Ось тільки не знаю, що вибрати – вічне свято і метелики в животі чи спокійне забезпечене життя з сімейними обідами за розкладом?

Мені 28 років, струнка, симпатична, розумна, увагою чоловіків не обділена. Кілька разів уже кликали заміж, та й зараз є два реальних претенденти на руку і серце, а я не знаю, кого вибрати.

З першим познайомилася на дні народження подруги – він спортсмен, екстремал, та ще й музикант. Ось вже з ким ніколи не буває нудно – кожне наше побачення перетворюється в якийсь неймовірний феєрверк. Він мені і романтику на даху влаштовував, і всякі інші сюрпризи, про все інше навіть розповідати не вистачить слів.

Єдине, що мене бентежить – він хлопчина непередбачуваний – сьогодні тут, завтра там. Може пропасти не кілька днів і навіть не вважає за потрібне мене попередити.

На такі випадки у мене є запасний варіант – наречений номер два. Це колега по роботі, який вже два роки в мене по вуха закоханий, ходить буквально по п’ятах. Він на сім років старший, начальник відділу, є свій будинок і квартира. А ось дружини немає, про що він мені постійно натякає.

Мама мені каже: «Не будь нерозумною, виходь за нього, поки пропонує». Я і сама розумію, що молодість і краса не вічні, і пора визначатися. Ось тільки не знаю, що вибрати – вічне свято і метелики в животі чи спокійне забезпечене життя з сімейними обідами за розкладом? Адже яскраві емоції з часом проходить, а любов і повага залишаються. Ось тільки чи не стане мені нудно і чи не потягне на пригоди, а то я себе знаю!

Зовсім розгубилася, боюся помилитися. Може, хтось теж стояв перед таким вибором і може мені дати гідну пораду?

Карина, 28 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page