fbpx

Мама з донькою купили собі квартиру площею 23 кв.м., зробили шикарний, затишний ремонт і живуть щасливо (фото)

Малогабаритні квартири-студії – це відмінний варіант для тих, хто хоче придбати житло у великому місті і в центральних районах. Є ще один вихід – покупка вторинного житла на околиці населеного пункту. Але це тягне за собою багато супутніх проблем, якщо Вам необхідно щодня добиратися на роботу в діловий центр міста.

Молода мама, обдумавши добре всі за і проти, вирішила придбати однокімнатну квартиру – студію в престижному районі. Звичайно, квартира дуже маленька, але завдяки продуманому ремонту, жінці вдалося зробити її не тільки досить функціональною, але і комфортною для проживання.

Щоб домогтися бажаного результату, жінка скористалася послугами дизайнера.

Всю квартиру, площею всього 23 метри квадратних, вирішили оформити в білому та сірому кольорах.

Кімнату поділили на три зони: спальня, вітальня і кухня.

Завдяки високим стелям, одномісне ліжко спорудили на другому ярусі. Для безпеки, його обладнали перегородкою з дерева, у вигляді балок. Виглядає дуже красиво.

Під ліжком поставили зручний диван з висувними ящиками для зберігання постільної білизни. Він служить другим спальним місцем.

Що стосується зони відпочинку, то вона складається з м’якого дивана і телевізора навпроти. Навколо нього встановили білі шафи.

Все в квартирі виглядає дуже гармонійно: точно підібрані текстури, текстиль і рослини.

З одного боку від вхідних дверей знаходиться масивний шафа, а з іншого – ванна кімната.

Навпроти передпокою знаходиться кухонна зона. За диваном поставили невеликий стіл круглої форми, а далі кухонний гарнітур з вбудованою побутовою технікою.

Навісні шафи зроблені до стелі, що дозволяє розмістити все необхідне. Праворуч від кухонної плити, у вертикальній колоні, знаходиться холодильник. Знайшлося місце і для невеликої декоративної полички.

На підлогу постелили бежевий ламінат. Всі кольори в приміщення відмінно поєднуються один з одним.

Завдяки тому, що була продумана кожна дрібниця, квартира вийшла дуже затишною і комфортною для проживання матері з дитиною.

Завдяки панорамним вікнам, світла в квартирі більше, ніж достатньо.

Обробці санвузла також приділили достатньо уваги. Його оформили в тій же кольоровій палітрі, що і житлову зону.

У ньому помістилася душова кабіна, пральна машина, раковина і унітаз. Для зберігання необхідних речей, на одній стороні з унітазом, обладнана відкрита ніша з поличками.

Жінка з дочкою цілком задоволені ремонтом квартири. Квартира – студія вийшла дуже зручною для проживання.

You cannot copy content of this page